• BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,20
  • EURO

    34,91% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2435,49% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Başkan Döğücü ve Başkan Akpınar Basınla Buluştu 

Başkan Döğücü ve Başkan Akpınar Basınla Buluştu 

Sancaktepe Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Basın Buluşması Sancaktepe Şehit Furkan Doğan Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Başkan Döğücü ve Başkan Akpınar Basınla Buluştu                                     

Sancaktepe Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Basın Buluşması Sancaktepe Şehit Furkan Doğan Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.                             

Kahvaltılı toplantıya Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe ilçe Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Emine Çınar Akalın, AK Parti Sancaktepe Kadın Kolları Başkanı Sefanur Akça, Sancaktepe AK Parti Medya Tanıtımdan Sorumlu  ilçe Başkan Yardımcısı Seyfettin Erez, AK Parti ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Torlak ve yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.                 

Toplantıda açılış konuşmasını Sancaktepe AK Parti Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Seyfettin Erez yaptı.     

Erez basın mensuplarına hoş geldiniz diyerek, kısa bir tanışma istedi ve basın mensupları kendilerini tanıttıktan sonra Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.           

Döğücü açıklamasında, Sancaktepe'nin son yıllarda hızlı bir nüfus artışı yaşadığını belirterek, " Sancaktepe'nin tercih edilen ve yaşamaya değer görülen bir ilçe olması bizi mutlu etmektedir. Nüfus artışına paralel olarak öğrenci sayımızda da büyük oranda artış olmuştur. Bu bağlamda sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eğitim öğretim yılı açılış konuşmasını Sancaktepe'den yapması bize büyük bir onur vermiştir. Biz geldiğimizden beri egitim ve öğretime büyük önem veriyor ve hassasiyet gösteriyoruz. Yeni okullar yapımı konusunda sorunsuz arsa temini yaparak okul yapılması için Valiliğimize arsa tahsis ettik. Sosyal belediyecilik konusunda elimizden geleni fazlası ile yapıyoruz. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızın bize olan teveccühleri bizi mutlu ediyor. Sancaktepe'ye hizmet konusunda gece gündüz planlama çalışmaları yapıyoruz. Özellikle gençlerimize yönelik çalışmalarımızın takdir topladığını görmek bizi çok mutlu ediyor. 21 Bilgi Evi, Gençlik Merkezleri, Kütüphaneler, Spor alanları ile gençlerimize hizmet veriyoruz. Gençlerimizin milli ve manevi duygularla ve her yönde bilimsel donanımlı yetişmesi en büyük amacımızdır. Kadınlarımızla ilgili çalışmalara gelince, kadınlarımız meslek edinme kurslarında, meslek öğrenmenin yanında sosyalleşme becerileri ile de mutlu oluyorlar. Kadınları güçlendirmek nesli güçlendirmektir prensibi ile çalışıyoruz" dedi.               

AK Parti Sancaktepe ilçe Başkanı Turgay Akpınar ise konuşmasında, "Uzun zamandır sizlerle bir araya gelmeyi düşünüyorduk. Fakat yoğun teşkilat çalışmaları ve yeni ilçe yapılanmamız ile ilgili çalışmalar nedeniyle bugüne kaldı. Toplantımıza katılımınızdan dolayı hepimize teşekkür ediyorum. Biz göreve geldiğimizde ilk olarak işe 76 bin üyemizi ziyaret ederek, onlarla temas kurmakla başladık ve değerli Belediye Başkanımız ile birlikte elele çalışmalarımızı sahada da sürdürmekteyiz. Başkanımıza teşkilatımızın motivasyonuna katkı sağladığı için teşekkür ediyoruz. Sancaktepe gerek sosyal gerek kültürel gerek eğitim ve ekonomik olarak çok hızlı bir gelişim gösteren bir ilçe olması hasebiyle ihtiyaçlar da o oranda artmıştır. Bizim en büyük tecrübemiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.  Onun önderliğinde doğru çalışarak Sancaktepe'ye hizmetimiz sürecektir. Elbette istişare ve eleştirilere açık olarak değerli başkanımız Şeyma Döğücü Hanımefendi ile birlikte Sancaktepe'ye hizmet etmeye hazırız" dedi.           

Program basın mensuplarının sorularına cevaplarının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.



İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı