• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

ASİAD ÖDÜL GECESİNDE BÜYÜK BULUŞMAYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ASİAD ÖDÜL GECESİNDE BÜYÜK BULUŞMAYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Kısa adı ASİAD olan Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Adamları Derneği ödül gecesinde iş, siyaset ve sanat dünyasından birçok ismi buluşturdu. 

ASİAD ÖDÜL GECESİNDE BÜYÜK BULUŞMAYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Kısa adı ASİAD olan Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Adamları Derneği ödül gecesinde iş, siyaset ve sanat dünyasından birçok ismi buluşturdu.       

Büyük buluşmaya ev sahipliği yapan ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya ödül gecesinde yaptığı konuşmada; “Çok saygıdeğer bakanlarımız, bakan yardımcılarımız, kıymetli milletvekillerimiz, genel başkan yardımcılarımız, belediye başkanlarımız, konsoloslarımız, büyükelçilerimiz, iş dünyası temsilcilerimiz, basın mensuplarımız, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz, uzaktan yakından davetimize icabet eden hanımefendiler, beyefendiler hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bu akşam ASİAD iş dünyasının bu muhteşem gecesine renk katıyorsunuz. Bu milli birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, milliyetçiliğin ve ülkesini sevenlerin gecesinde bizlere onur verdiniz. Yurt içi ve yurt dışı yapılanmasını sürdüren ASİAD, her geçen gün sizlerle daha da büyüyor ve güçleniyor. ASİAD, Anadolu medeniyetinin çocuklarının bir araya gelerek oluşturduğu bir yapıdır. ASİAD, dünya Türklerinin ve dostlarının buluşma adresidir. ASİAD, Anadolu Sanayici ve Birleştirici İş dünyasının gücüdür. ASİAD, bütün fikirleri, düşünceleri ve görüşleri aynı çatı altında birleştiren, buluşturan, kardeşliği sevgiyi pekiştiren, milli ve yerli bir sivil toplum kuruluşudur. Bu akşam Avrupa, Almanya, Fransa, Kerkük, Musul, Londra, Arnavutluk, Azerbaycan, KKTC, Bulgaristan, Kosova, İran, Sırbistan ve dünyanın dört bir yanından bu akşam bizlerle olan tüm gönül dostlarımıza, temsilcilerimize teşekkür ediyorum. ASİAD, gelecek nesillerin daha güzel yarınlarda yaşaması için daha güçlü bir Türkiye hedefiyle yoluna devam etmektedir. Uluslararası yatırımların Türkiye’de oluşması için yeni vizyon hedeflerimiz var. İthalat, ihracat ve iş birliklerine önem veriyoruz. Onun için bu akşam marka ödülleri ile yeni bir açılım yapmak ve alanında başarılara imza atmış isimleri teşvik etmek istedim. Gayretlerimiz, çalışmalarımız devam edecek. KKTC Cumhurbaşkanımız ile biraz sonra canlı yayında bağlantılar kuracağız. Yavru vatan ile daha fazla iş birliği ve yatırımın önünün açılması için çağrımızı yineliyoruz. 14 üniversitede akademik kadroları ile yurt içinde 11 vilayette ve yurt dışında 22 ülkede teşkilatlanan ASİAD, tüm dünyada yapılanmasını kararlılıkla sürdürmektedir. İş dünyasının asıl milli kimliğini bu çatı altında oluşturuyoruz. 15 Temmuz’da da olduğu gibi ASİAD her zaman milli ve yerli duruşunu sürdürecek ve hiçbir terör örgütüne zerre kadar taviz vermeden devletinin arkasında dimdik durmaya devam edecektir. Türk milleti her zaman güçlü olacaktır bunun için hep birlikte elele vereceğiz, birlikte hareket edip iş birlikleri yapacağız. Yavru vatan, kardeş ülke ve Türki Cumhuriyetlerle yakın olacağız. Devletine milletine hainlik yapan hiçbir isim bu çatı altında yer bulamaz” dedi.

Bostancı Dedeman Otel’deki gecede siyaset, sanat, iş dünyası ve medya alanlarında ulusal ve uluslararası başarılara imza atmış isimlere ödülleri verildi. Ödül gecesine Avrupa, Kosova, Balkanlar, Orta Asya, Azerbaycan ve KKTC temsilcilerinin yanı sıra, birbirinden saygın devlet büyükleri, milletvekilleri bakan yardımcıları, üniversitelerin akademi kurulları, STK temsilcileri, yurt içinden ve yurt dışından birbirinden saygın önemli isimler katıldı.

TGRT Haber Sunucusu Mehmet Aydın ve Ülke TV Haber Sunucusu Gözde Özyürek’in sunumuyla gerçekleşen gecede, yılın devlet adamı ödülü yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne verildi. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile canlı yayın yapan ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, ödülü KKTC Başkonsolosu Seniha Birand Çınar’a takdim etti. Ayrıca ASİAD Avrupa Temsilcisi Sedat Demir, Londra Temsilcisi İsmail Karakaş, Kosova ve Balkan Temsilcisi Taip Miftari, Azerbaycan Temsilcisi Ulker Piriyeva ve Arnavutluk Temsilcisi Rıdvan Severaj’da başarı ödülleri verildi. Yine yerel yöneticilerden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz adına yardımcısı Ahmet Epli’ye verildi. Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı da ödüle layık görülen isimler arasındaydı. Gecede daha dalında başarılı olmuş birçok isme de ödülleri takdim edildi.

Geceden sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya ise şu açıklamada bulundu: "ASİAD olarak yapmış olduğumuz organizasyonda uzun zaman çalışmalarımızın emeğini gururla icra ettik. Avrupa’dan Balkanlar'dan Türkiye Cumhuriyetleri'nden ve dünyanın her yerinden farklı ülkelerinden katılımcılarla muhteşem bir geceye ev sahipliği yaptık. Katılan tüm gönül dostlarına teşekkür ediyorum ve emeği geçen tüm yönetim kurulu üyeleri, Asiad ailesine ve yol arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yeni başladık devamı gelecek inşallah. Hepinize en derin selam ve saygılarımı sunuyorum." 



İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu