• BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00

ALİ YAZLI AK PARTİ İSTANBUL BİRİNCİ BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

ALİ YAZLI AK PARTİ İSTANBUL BİRİNCİ BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

AK Parti İstanbul İl Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Dudullu Spor Yönetim Kurulu Başkanı, Kastamonulu Ali Yazlı İstanbul 1. bölge Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

ALİ YAZLI
AK PARTİ İSTANBUL BİRİNCİ BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

AK Parti İstanbul İl Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Dudullu Spor Yönetim Kurulu Başkanı, Kastamonulu Ali Yazlı İstanbul 1. bölge Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Ali Yazlı Kastamonulu bir baba ile Rizeli bir annenin ilk evladı olarak, 1968 yılında Üsküdar’da dünyaya geldi. Yukarı Dudullu İlkokulu ve Ortaokulu’ndan sonra, 1985’de Ümraniye Lisesi, 1989’da Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden İktisatçı olarak mezun olup, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Avrupa Topluluğu’nun Ekonomik Yapısı bölümünde Yüksek Lisans çalışmasına devam etti. Nişantaşı Üniversitesi UFRS ve Denetim bölümünde Yüksek Lisansımı tamamladı. Orta derecede İngilizce bilen Ali Yazlı Evli ve 4 çocuk babasıdır.
1990’da Beşiktaş’ta başlayan meslek hayatını, 1992’den beri Mali Müşavir olarak, Ümraniye’de sürdürmektedir. Ayrıca Uluslararası Bağımsız Denetim firmasında Bağımsız Denetçi olarak ortaklığı devam etmektedir.
Gençlik yıllarından itibaren Milli Gençlik Vakfı Ümraniye yönetiminde görev yaparak, Siyasi hayata Refah Partisi Yukarı Dudullu Mahalle Teşkilatında başladı. RP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Fazilet Partisi Ümraniye İlçe Yönetimi ve 1999-2004 Fazilet Partisi Ümraniye Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu. Saadet Partisi Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı ve Hasparti Ümraniye Kurucu İlçe Başkanı olarak da görev yaptı. 2009-2014 ve 2014-2019 dönemlerinde AKPARTİ Ümraniye Belediye Meclis Üyesi olarak ve Denetim Komisyonu Başkanı ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı görevlerinde bulunan Ali Yazlı, 2019 Yerel Seçimlerinde AKPARTİ Ümraniye Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. 
Ümraniye Ticaret Meslek Lisesi’nde Meslek Dersleri Öğretmeni, Meslekte Birlik (İstanbul Mali Müşavir ve Muhasebeciler Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ümraniye Temsilcisi, Kastamonulular Dayanışma Derneği Ümraniye Şubesi ve  Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi, Ümraniye Erkut Soyak Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı, Dudullu İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı, Kastamonuspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi, TÜRMOB (Türkiye SMMM ve YMM Odaları Birliği) Delegesi olarak STK’larda aktif görevlerde bulundu. Meslekte Birlik (İstanbul Mali Müşavir ve Muhasebeciler Derneği) Üyesi, MÜMDER (Marmara Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği) Üyesi, İGİAD (Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği) Üyesi, KAS-DER (Kastamonulular Dayanışma Derneği) Ümraniye Şubesi Üyesi, Kastamonu Araç ÇaTav Köyleri Derneği Üyesi, Ümraniye Hizmet Vakfı Denetim Kurulu üyesidir. Mali konularda mahkemelerde Bilirkişi olarak da görev yaptı. İstanbul’un amatör kulüplerinden Dudulluspor Başkanlığını 20 yılı aşkındır sürdürmekte. Yaklaşık, her yıl 300 lisanslı 500 spor okulu sporcusu bulunan hem kadın hem erkek tüm kategorilerde sporcusu bulunan tek futbol kulübü olan Dudulluspor ile 10.000 den fazla insanımıza hizmette bulunan Ali Yazlı, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, TASKK (Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu) Yönetim ve halihazırda Denetim Kurulu, TFF bünyesinde Komisyon Üyesi olarak da görev yapmaktadır. 800 civarındaki İstanbul’da bulunan spor kulüplerimizin yakinen tanıdığı spor camiasında 15 yılı aşkındır hizmet etmektedir. Kastamonulu olması hasebi ile, Kastamonu hemşeri derneklerinden de, itibar ve destek görmektedir. Ümraniye’de doğup büyüyen, ilk orta lise öğrenimini Ümraniye de tamamlayan, yüksek tahsil eğitimini de İstanbul’da yapmış ve gençlik yıllarından itibaren aralıksız vakıf ve siyasi hareketin içinde olmuş birisi olarak, tüm görev yaptığı alanlarda, iyi intibalarla iz bırakmayı başarmıştır. Siyasi, sosyal ve ticari hayatım boyunca elde ettiğim kazanımlarını, AKPARTİ il yönetim kurulu olarak görev yapmakta iken, Ak Partiye kafi miktarda oy anlamında katkı  sunacağına inanarak, İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.



BAŞKAN YILDIRIM ÜMRANİYE’DE 11 KÜTÜPHANENİN AÇILIŞINI YAPTI

BAŞKAN ÇERKEZ, BELEDİYE PERSONELİNİN 1 MAYIS BAYRAMI’NI KUTLADI

22 YIL SONRA “ EVET” DEDİLER, ATILAN İMZA İLE İKİNCİ BAHARLARI BAŞLADI

Sancaktepe Belediyesi'nde Kadrolar Netleşiyor

Sancaktepe Sınav Okulları'nın Buglem Elif İçin Düzenlediği Yardım Gecesine Yoğun Katılım

MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!