• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

“Aday Tanıtım Programında Dikkat Çeken “O” İsim ! “

“Aday Tanıtım Programında Dikkat Çeken “O” İsim ! “

“31 Mart Yerel Seçimleri için Cumhur İttifakı Çekmeköy’de hafta sonu proje ve aday tanıtım toplantısını görkemli bir programla gerçekleştirdi. Programda ki en önemli husus ise dikkat çeken o isimdi ! “

“Aday Tanıtım Programında Dikkat Çeken “O” İsim ! “

“31 Mart Yerel Seçimleri için Cumhur İttifakı Çekmeköy’de hafta sonu proje ve aday tanıtım toplantısını görkemli bir programla gerçekleştirdi. Programda ki en önemli husus ise dikkat çeken o isimdi ! “

31 Mart Yerel Seçimleri için Cumhur İttifakı Çekmeköy’de hafta sonu proje ve aday tanıtım toplantısını görkemli bir programla gerçekleştirdi. Çekmeköy halkının büyük katılım sağladığı , AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının ve adaylarının da bulunduğu programda dikkatleri çeken bir isim daha salondaydı .

Çekmeköy Spor Kompleksinde düzenlenen Cumhur İttifakı , Meclis Üyesi Aday Tanıtım programında parti teşkilatlarının ve Çekmeköy’lü vatandaşların büyük sevgi gösterisi gerçekleştirdiği Kürşat YALÇINKAYA , aday tanıtım programına katılarak dikkatleri üzerine çekti . Yediden yetmişe herkesle kucaklaşan ve samimi sohbetler gerçekleştiren Yalçınkaya ; ” Bugün burada Cumhur İttifakı olarak AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin listeye dahil ettiği Meclis Üyesi adaylarını tebrik etmek için katılım sağladık .Bugün burada benim içinde çok kıymetli olan ve gönlümde her zaman yerleri ayrı olan başta ; Tolgahan SİPAHİ , Fatih SIRMACI , Nazif KARTAL , Hamza ÇOBAN Şahmettin YÜKSEL , Selim ALTUN, Nuray TAK, Cenap YAĞMUR , Şükrü BAKAR , Alparslan ŞAHİNOĞLU başta olmak üzere tüm adaylarımızı tebrik ediyorum . Öncelikle tüm aday olan kıymetli gönüldaşlarıma , hanımefendilere ve beyefendilere çıkmış oldukları yolda başarılar diliyor , muvaffakiyetler diliyorum .” dedi .

Coşkulu programda şahsına gösterilen büyük samimiyet ve sevgi seli ile daha da coşkulanan Yalçınkaya ; ” Açıkçası teşkilatın ve programların içerisinde görünmeyeli uzun zaman olmuştu , görüyorum ki tüm halkımızın ve teşkilat mensuplarımızın şahsıma göstermiş olduğu ilgi , sevgi ve tevazu ile ne kadar vakit geçmiş olsa da gönül bağlarımızda bir kopukluk olmadığını tekrardan coşkulu bir şekilde sahaya inmemiz gerektiğini anlamış olduk . Çekmeköy’ün her bir mahallesinde muhakkak ki bizimle gönül birliği yapan nice komşularımız , kardeşlerimiz ve büyüklerimiz var . Şimdiye kadar gerçekleştirmiş olduğumuz projelerimiz ile binlerce Çekmeköy’lü hemşehrimizin gönüllerine dokunmuştuk , yeni bir dönemin başlamasına da az kaldığını ifade etmek istiyorum . Çok yakında sahada görüşmek üzere ” diyerek sözlerini tamamladı.

Ülkemizde son zamanların sıkça günde gelen kesimi gençlik ve toplumun geleceğine dair düşünceler üzerine konuştuğumuz Genç ASİAD Başkanı Kürşat Yalçınkaya, geçmişte kurmuş olduğu ÇEKMEKÖY GÖNÜLLÜLERİ topluluğu ile Çekmeköyde gerçekleştirdiği ” Erzak Çalışmaları , Kimsesiz Çocuklar ile alakalı projeleri , Darülaceze ziyaretleri , Hediye Alışveriş Kartları , Sabah Namazı Çorba İkramları , Kıyafet Projeleri, Sokak Hayvanları Projeleri vb. gibi toplumsal çalışmalar ile adından çok sık bahsettirip gönüllerde yer oluşturmuştu.

Yalçınkaya’nın tekrardan sahalara dönüp dönmeyeceği ise merak konusu oluşturdu…



Sancaktepe Belediyesi'nde Kadrolar Netleşiyor

Sancaktepe Sınav Okulları'nın Buglem Elif İçin Düzenlediği Yardım Gecesine Yoğun Katılım

MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

İstanbul Kızılay Şubesine Ödül

ÜMRANİYELİ SPORCULAR DÜNYA ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti