• BIST 100

    11123,47%0,06
  • DOLAR

    42,44% 0,03
  • EURO

    49,29% -0,02
  • GRAM ALTIN

    5700,40% -1,39
  • Ç. ALTIN

    9326,92% 0,00

"400 Sağlıkçı Annenin İsmi Sahra Hastanesi’nin Bahçesinde Yeşerecek"

Sağlık çalışanı anneler için Sancaktepe Belediyesi, annelerin isimlerinin verildiği ağaç dikim projesi gerçekleştirdi.

"400 Sağlıkçı Annenin İsmi Sahra Hastanesi’nin Bahçesinde Yeşerecek"

Sağlık çalışanı anneler için Sancaktepe Belediyesi, annelerin isimlerinin verildiği ağaç dikim projesi gerçekleştirdi. Prof.Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev alan 400 sağlık çalışanı annenin ismiyle dikilen fidanlar, Sahra Hastanesi’nin bulunduğu alanda büyüyecek.

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü ile ilgili olarak Sancaktepe Belediyesi, korona virüs tedbirleri dikkate alınarak sağlıkçı anneler için özel bir program düzenledi.

İlk olarak Başkan Döğücü ilçe genelinde otobüsle anneleri selamlayarak  onlara çiçek dağıttı.Daha sonra  Sahra Hastanesi’nin bulunduğu alana Anneler Günü özelinde Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesinde büyük fedakarlıklar gösteren 400 sağlık çalışanı annenin isminin verildiği ağaç dikim projesi gerçekleşti. Sağlık çalışanı annelere teşekkürlerini sunmak amacıyla ağaç dikimi öncesi Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde annelerle bir araya gelen Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Bu Anneler Günü’nü zorlukla, çocuklarından ayrı ve evlerine gidemeyerek geçirmiş sağlık çalışanı annelerimize hediye etmek istedik. Bu hediyenin kalıcı bir hediye olması gerektiğini düşündük. Sahra Hastanemizin bahçesine sağlık çalışanı annelerimiz için birer fidan diktik. Onlar şu anda incecik birer fidanlar ama çok yakında büyüyecekler ve bu annelerimiz sağlıkla çocuklarıyla birlikte gölgesinde dinlenecekler” dedi.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ GİBİ BU FİDANLAR DA GELECEĞE KÖK SALACAK"

Kendisinin de bir anne olduğunu ve bu yüzden özellikle çocuklarını göremeyen anneleri çok iyi anladığını belirten Döğücü, “Geleceğe de güzel bir armağan bırakmış olacaklar. Bu küresel salgına vermiş oldukları hizmet, sağlığı tehlikeye düşenlere, hastalığa yakalanmış olanlara kendi sağlıklarını hiçe sayarak vermiş oldukları hizmetin bir nişanesi olarak geleceğe de örnek olacak ve kök salacak. Çalışan annelerimizin, sağlık çalışanlarının, şehit annelerimizin ve bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Nice sağlıklı Anneler Günü’nde evlatlarıyla birlikte olsunlar. Artık annelerimizin yanına gidiyor, ellerini öpemiyoruz. Bu maalesef öyle bir gün, bu Ramazan da maalesef böyle oldu. Çok daha güzel ve sağlıklı günlerde buluşmayı diliyoruz” diye konuştu.

"ÇOK AMAÇLI SAHRA HASTANESİ MAYIS SONUNDA AÇILACAK"

Sahra Hastanesi’nde de hummalı bir çalışma olduğuna dikkat çeken Döğücü, “Nisan ayında başlanmış olunmasına rağmen Mayıs ayının sonunda hizmete açılacak şekilde devam ediyor. Bin 8 yataklı bir hastane. Dün de Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımızla birlikte gördük. Çok iyi ve kaliteli hizmet verecek şekilde dizayn ediliyor. Sancaktepe’ye de bu hastanenin hayırlı olmasını diliyorum. Bu çok amaçlı bir hastane. Sadece kriz dönemlerinde kullanılacak bir hastane değil. Ülkemize de çok hizmet verecek bir hastane oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Başkan Sarıcaoğlu ve Kalay'dan Kemal Akar'a Ziyaret

Başkan Salim Çetinkaya'dan Pazar Ziyaretleri Devam Ediyor

Çekmeköy Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Karakaya Başkan Sırmacı'yı Ziyaret Etti

Misiad Üsküdar Şube Başkanı Makıroğlu'na Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

ÇEKMEKÖYLÜ GİRESUNLULAR'DAN BAŞKAN FATİH SIRMACI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kaymakam Çelik'ten Başkan Sırmacı'ya İade-i Ziyaret

Çekmeköy İYİ Parti'den Çekmeköy Müftülüğü'ne Nezaket ziyareti

ASİAD'IN 3. ONUR ÖDÜLLERİ GECESİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Çekmeköy AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı Sahalardan İnmiyor

ŞEBİNKARAHİSAR KINIK KÖYÜ DERNEĞİ 26. YILINI COŞKUYLA KUTLADI

Başkan Sarıcaoğlu Ünalan Mahalle Esnafları İle Bir Araya Geldi

Esat Kalay'dan Ümraniye Ziyareti

Başkan Çerkez Engelsiz Yaşam Merkezi'ni Ziyaret Etti

Ümraniye Kent Konseyi'nin Bu Ayki Konuğu İlçe Emniyet Müdürü Adnan Ayhan Oldu

AK Parti Çekmeköy Yaşlılar Komisyonu Toplandı

Üsküdar Hareketi Lideri Cemil Sucu’dan Vakıf ve Derneklerde “Maaşlı Personel” Uyarısı

Çekmeköy İYİ Parti'den Çeksiad'a Ziyaret

Kızılay Merkez Şube'den Yeni Anaokulu Temeli Atıldı

Başkan Çetinkaya'dan Pazar Ziyaretleri Devam Ediyor

Çekmeköy Belediyesi Öğretmenleri Unutulmadı

Çekmeköy AK Parti'den 24 Kasım Mesaisi