• BIST 100

    16845,10%0,50
  • DOLAR

    43,96% 0,17
  • EURO

    51,94% 0,09
  • GRAM ALTIN

    7320,34% -0,15
  • Ç. ALTIN

    11819,10% 0,00

"400 Sağlıkçı Annenin İsmi Sahra Hastanesi’nin Bahçesinde Yeşerecek"

Sağlık çalışanı anneler için Sancaktepe Belediyesi, annelerin isimlerinin verildiği ağaç dikim projesi gerçekleştirdi.

"400 Sağlıkçı Annenin İsmi Sahra Hastanesi’nin Bahçesinde Yeşerecek"

Sağlık çalışanı anneler için Sancaktepe Belediyesi, annelerin isimlerinin verildiği ağaç dikim projesi gerçekleştirdi. Prof.Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev alan 400 sağlık çalışanı annenin ismiyle dikilen fidanlar, Sahra Hastanesi’nin bulunduğu alanda büyüyecek.

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü ile ilgili olarak Sancaktepe Belediyesi, korona virüs tedbirleri dikkate alınarak sağlıkçı anneler için özel bir program düzenledi.

İlk olarak Başkan Döğücü ilçe genelinde otobüsle anneleri selamlayarak  onlara çiçek dağıttı.Daha sonra  Sahra Hastanesi’nin bulunduğu alana Anneler Günü özelinde Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesinde büyük fedakarlıklar gösteren 400 sağlık çalışanı annenin isminin verildiği ağaç dikim projesi gerçekleşti. Sağlık çalışanı annelere teşekkürlerini sunmak amacıyla ağaç dikimi öncesi Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde annelerle bir araya gelen Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Bu Anneler Günü’nü zorlukla, çocuklarından ayrı ve evlerine gidemeyerek geçirmiş sağlık çalışanı annelerimize hediye etmek istedik. Bu hediyenin kalıcı bir hediye olması gerektiğini düşündük. Sahra Hastanemizin bahçesine sağlık çalışanı annelerimiz için birer fidan diktik. Onlar şu anda incecik birer fidanlar ama çok yakında büyüyecekler ve bu annelerimiz sağlıkla çocuklarıyla birlikte gölgesinde dinlenecekler” dedi.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ GİBİ BU FİDANLAR DA GELECEĞE KÖK SALACAK"

Kendisinin de bir anne olduğunu ve bu yüzden özellikle çocuklarını göremeyen anneleri çok iyi anladığını belirten Döğücü, “Geleceğe de güzel bir armağan bırakmış olacaklar. Bu küresel salgına vermiş oldukları hizmet, sağlığı tehlikeye düşenlere, hastalığa yakalanmış olanlara kendi sağlıklarını hiçe sayarak vermiş oldukları hizmetin bir nişanesi olarak geleceğe de örnek olacak ve kök salacak. Çalışan annelerimizin, sağlık çalışanlarının, şehit annelerimizin ve bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Nice sağlıklı Anneler Günü’nde evlatlarıyla birlikte olsunlar. Artık annelerimizin yanına gidiyor, ellerini öpemiyoruz. Bu maalesef öyle bir gün, bu Ramazan da maalesef böyle oldu. Çok daha güzel ve sağlıklı günlerde buluşmayı diliyoruz” diye konuştu.

"ÇOK AMAÇLI SAHRA HASTANESİ MAYIS SONUNDA AÇILACAK"

Sahra Hastanesi’nde de hummalı bir çalışma olduğuna dikkat çeken Döğücü, “Nisan ayında başlanmış olunmasına rağmen Mayıs ayının sonunda hizmete açılacak şekilde devam ediyor. Bin 8 yataklı bir hastane. Dün de Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımızla birlikte gördük. Çok iyi ve kaliteli hizmet verecek şekilde dizayn ediliyor. Sancaktepe’ye de bu hastanenin hayırlı olmasını diliyorum. Bu çok amaçlı bir hastane. Sadece kriz dönemlerinde kullanılacak bir hastane değil. Ülkemize de çok hizmet verecek bir hastane oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Başkan Çerkez'den Anlamlı Sahur Programı

ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI ORHAN ÇERKEZ VE EŞİNDEN GAZZE’YE DESTEK

Terlan Kaya'nın Geleneksel İftar Programına Yoğun Katılım

Başkan Çetinkaya Vatandaşları Hanelerinde Ziyaret Ediyor

Başkan Sırmacı'dan Anlamlı Forma Takdimi

Fatih Mehmet Ormancı Soğuk Sıcak Demeden Garip Gurabanın Yanında

Ayyıldız İlim Yayma ve Yardımlaşma Derneği'nden Gazze İftarı

Mustafa Ekşi'nin Ramazan Mesaisi Devam Ediyor

Çekmeköy AK Parti'den Hane İftarları Devam Ediyor

Başkan Çetinkaya Ramazan'da da Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Yöneticilerinin Ramazan Mesaisi Devam Ediyor

Çekmeköy Belediyesi Ramazan Boyunca İftarda Çorba Dağıtmaya Devam Edecek

Başkan Nuray Utku Çekmeköy Müftüsü Abdulselam Özdere'yi Ziyaret Etti

AK Parti Şehit Gazi Komisyonu Başkanı Ormancı Şehitleri Unutmuyor

Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Çerkez Şahinbey Caddesi'nde Esnafları Ziyaret Etti

Başkanlar Ümraniye Dernekler Platformu'nun İftarında Buluştu

Esat Kalay ‘Ramazan Paylaşmaktır’ Diyerek Yollara Düştü

Çekmeköy’de Bağımlılıkla Mücadelede Duruşumuz Nettir: Sıfır Tolerans

RAMAZAN’DA FIRIN VE PASTANELERE SIKI DENETİM

Fevzi Varlı Alemdağ'da Esnafları Ziyaret Etti