YÜCEL YALÇINKAYA VEFAT EDEN BABASI İCİN MEVLİD PROGRAMI DÜZENLEDİ     

YÜCEL YALÇINKAYA VEFAT EDEN BABASI İCİN MEVLİD PROGRAMI DÜZENLEDİ               ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya geçtiğimiz günlerde vefat eden babası Cemal Yalçınkaya için yemek ve mevlid programı düzenledi.                             Çekmeköy'de düzenlenen merasime Yalçınkaya'nın Ordulu hemserilerinin yanı sıra siyasiler, ASİAD yöneticileri, bürokratlar, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.                   Program nedeniyle sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yalçınkaya, "Kıymetli dostlarım,
Bugün bir hafta önce aramızdan ayrılan ve ebediyete intikal eden, merhum babam Cemal Yalçınkaya için  yapılan mevlüt ve Kur'an tilaveti için bizleri yalnız bırakmayan tüm siyasi parti ilçe Başkanlarımıza,  yönetimlerine, İl başkanlarımıza Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Belediye Meclis üyelerimize, Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarımıza, İş insanlarımıza, Kanaat Önderlerimize, basın mensuplarımıza, esnafımıza, Gönül dostlarımıza ve bizleri bugün de yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. 
Aramıza katılarak bizleri onurlandırdılar. Herkese canı  gönülden teşekkür ediyorum. Yüce Rabbim eksikliklerini göstermesin. Allah hepinizden razı olsun. Hepinize selam ve saygılar sunarım" dedi.