Yücel Aydın Sivasspor Yönetimine Girdi

Yücel Aydın Sivasspor Yönetimine Girdi

İstanbul'un önemli sanayici ve iş insanlarından olan Yücel Aydın Sivasspor'un genel kurul  toplantısında yönetim  kurulu üyeliğine seçildi.

Aynı zamanda Çekmeköy Sivaslılar Dernek Başkanı da olan Yücel Aydın, Sivasspor'un yeni yönetim kurulu toplantısında, STK ve Kurumlardan Sorumlu Asbaşkan olarak görevlendirildi.

Gökhan Karagöl'ün başkan olduğu Sivasspor'da yönetim ise şu isimlerden oluştu:

BURAK ÖZÇOBAN BAŞKANVEKİLİ, YUSUF BOZATLI BAŞKAN YARDIMCISI, ÖMER YAMAN BAŞKAN YARDIMCISI, DENİZ KIZILIRMAK BAŞKAN YARDIMCISI, NURETTİN YILDIRIM KAMU KURUMLARINDAN SORUMLU ASBAŞKAN, BERKAY DOĞAN YURTDIŞINDAN SORUMLU ASBAŞKAN, NECMETTİN ATEŞ SPONSORLUKLARDAN SORUMLU ASBAŞKAN, DOĞUKAN OTYAKMAZ FUTBOLDAN SORUMLU ASBAŞKAN, AHMET FATİH KORKMAZ STADYUM VE TARAFTARDAN SORUMLU ASBAŞKAN, YASİN OCAK MEDYA VE İLETİŞİMDEN SORUMLU ASBAŞKAN, YÜCEL AYDIN STK VE KURUMLARDAN SORUMLU ASBAŞKAN, BÜLENT TURAN TFF'DEN SORUMLU ASBAŞKAN, MUSTAFA VESKE LISANSLI ÜRÜNLERDEN SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ, FAHRETTİN COŞKUN TESİSLERDEN SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ, GÜRKAN SÖNMEZ SPONSORLUKLARDAN SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ, BAHADIR YILMAZ SPONSORLUKLARDAN SORUMLU ASBAŞKAN, BUĞRA GÜVENDİ SAYMAN, OZAN YILDIRIM TARAFTAR VE STADYUMDAN SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ, MURAT BAYRAKTAR ALTYAPIDAN SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ, EYÜP KOÇ DIŞ İLİŞKİLERDEN SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ ve AHMET ERKEN TFF'DEN SORUMLU YÖNETİм KURULU ÜYESİ.