YRP Beyşehir Belediye Başkan Adayı Muşmal

YRP Beyşehir Belediye Başkan Adayı Muşmal'ın Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Mesajı

Yeniden Refah Yeniden Beyşehir belediye başkan adayı Hüseyin Muşmal,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Muşmal mesajında; Çanakkale Zaferi’nin, milletimizin inanç, kararlılık ve vatan sevgisi açısından en önemli göstergelerinden biri olduğunu söyleyerek, “Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin inancının, kararlılığının ve vatanına karşı duyduğu büyük bağlılığın en önemli göstergesidir. Bu zafer, ‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır’ diyerek, bu toprakları ‘vatan’ kılma adına ölüme koşan koç yiğitlerin destansı zaferidir” dedi.

"Bugün bizlere düşen en önemli görev, kahraman ecdadımızın ve aziz şehitlerimizin canlarını vererek emanet ettikleri bu vatanı aynı kararlılıkla korumak ve gelecek nesillere teslim etmektir. Bu duygu ve düşüncelerle; tarihimize altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü’nde, başta Çanakkale Şehitlerimiz olmak üzere, topraklarımızı kanlarıyla yoğuran tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.”