YETENEK SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

YETENEK SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ümraniye Belediyesi Geleneksel Sanatlar Akademisi ve Müzik Akademisi’nde aldıkları eğitimle Türkiye’nin önde gelen üniversite ve liselerine yerleşme başarısı gösteren öğrenciler, kendilerine sunulan imkânlar için Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ümraniye Belediyesi, 30 farklı branşta eğitim veren Geleneksel Sanatlar Akademisi ve 18 farklı branşta eğitim veren Müzik Akademisi’nde bugüne kadar binlerce öğrenciyi sanat ve müzik dünyasına kazandırarak önemli bir rol oynadı. Bu eğitimlerden faydalanan ve yetenek sınavlarını kazanarak başarıya ulaşan öğrenciler, mutluluklarını Başkan Yıldırım ile paylaştı.

Başkan Yıldırım, ağırladığı öğrencilere hitaben, “Bu noktaya gelmek için çok çalıştınız ve emek verdiniz. Geleneklerinizden kopmadan, birbirinize saygı ve sevgide kusur etmeden yolunuza devam edin. Sanatın ve müziğin birleştirici gücünü daima yanınızda hissedin. Hepinizin başarıları daim olsun,” ifadelerini kullandı. Öğrencilerin gösterdiği gayreti takdir eden Yıldırım, belediyenin sanata ve eğitime yönelik desteklerinin süreceğini de vurguladı.

Ziyaretin sonunda öğrenciler, Başkan Yıldırım’a kendilerine sunulan olanaklar için duydukları minneti dile getirerek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Başkan Yıldırım ise, bu tür başarıların Ümraniye Belediyesi’nin gençlere yönelik hizmetlerinin ne kadar doğru bir yolda olduğunu gösterdiğini belirtti.