• BIST 100

    15703,40%-1,93
  • DOLAR

    44,06% 0,17
  • EURO

    51,19% 0,04
  • GRAM ALTIN

    7301,06% 1,68
  • Ç. ALTIN

    11854,23% 0,00

UTED 15 Temmuz’u Unutmadı,Unutturmadı

UTED 15 Temmuz’u Unutmadı,Unutturmadı

Ümraniye’de faaliyet gösteren Ümraniye Tüm Engelliler Derneği (ÜTED) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili bir programı düzenledi.

UTED 15 Temmuz’u Unutmadı,Unutturmadı

Ümraniye’de faaliyet gösteren Ümraniye Tüm Engelliler Derneği (ÜTED) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili bir  programı düzenledi. 

 

15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız!

 

 

Ümraniye son durakta gerçekleştirilen Program Yavuz Selim Camii İmam Hatibi Bahri Şahin’in Kur’an tilavetiyle başladı. Kur’an-ı Kerim’in okumasının akabinde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra günün anlam ve önemine dair konuşmalar gerçekleştirildi.

15 Temmuz Gazisi Yavuz Yanmaz, 15 Temmuz 2016 yılında yapılan hain darbe girişiminde yaşadıklarını anlattı. Yavuz Yanmaz, İslam tarihinden kesitler anlatarak, yapılanlardan ders çıkartarak bundan sonra ülke olarak daha dikkatli olmak gerektiğinin altınız çizdi. Yanmaz, bunun içindir ki, “çocuklarımızı eğitirken çok dikkat etmemiz gerekiyor” açıklamasında bulundu.

VATAN VE BAYRAK SEVGİSİ

ÜTED Başkanı Yahya Sağlam ise konuşmasında,

“Hep birlikte yaşadığımız ve her anımızda heyecanını gönlümüzde taşıdığımız 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için düzenlediğimiz programda aramızda olduğunuz için ÜTED Yönetimi adına hepinize minnettarız. Hoş geldiniz onur verdiniz. Ütedli olarak; gözümüz görmeye bilir, kulağımız duymayabilir, ayaklarımız yürümeyebilir, dilimiz konuşmayabilir, fakat bir şeyi çok iyi biliriz, “Vatan ve Bayrak sevgisini” şehitlerimizi andıkça artar Milli birlik duygumuz, vefayı bilir, hıyaneti bilmeyiz. Şükretmeyi bilir, şikâyeti sevmeyiz. Allah var, keder yok.  15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.”

Program, şiir dinletisi, ilahiler, ezgiler, türküler ve dua ile son buldu.



Çekmeköy Emniyet Müdürlüğü'nden Anlamlı İftar

AK Parti Çekmeköy STK'larla Sahur Programında Buluştu

Ayyıldız Derneği Göüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Çekmüder'den Geleneksel İftar Programı

Çekmeköylü Bingöllüler İftarda Buluştu

Mustafa Ekşi’nin Geleneksel İftar Programına Yoğun Katılım

Sivaslılar Birlik Sofrasında Buluştu

Başkan Ormancı'dan Çok Anlamlı Bir Çalışma

Başkan Çerkez Aydınlar Mahallesi'nde Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Çekmeköy Belediyesi İhtiyaç Sahibi Kimselere Aşevinden Yemek Veriyor

Çekmeköy AK Parti 8 Mart Kadınlar Günü'ne Özel Program Düzenliyor

ÇEKMEKÖY’DE OTOPARK SORUNUNA YENİ ÇÖZÜMLER

Başkan Çetinkaya Anlamlı Ziyaretlerini Sürdürüyor

Çekmeköy Yeşilay'dan Yeşilay Haftası'nda Farkındalık Çalışması

AK Parti İstanbul İl Şehit Gazi Komisyonu Anlamlı Bir İftara Ev Sahipliği Yaptı

Ayyıldız Derneği'nden İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Yardımı Yapılmaya başlandı

Başkan Makıroğlu'ndan Hilmi Türkmen'e Ziyaret

Vali Davut Gül Çekmeköy'e Geldi

Kaymakam Resul Çelik, Roman Vatandaşlar İle Gönül Sofrasında Bir Araya Geldi

Fatma Öğretmen Son Yolculuğu'na Uğurlandı

Çekmeköy Giresunlular Derneği'nden Sahur Yemeği