• BIST 100

    17896,23%-1,74
  • DOLAR

    45,44% 0,19
  • EURO

    52,71% -0,30
  • GRAM ALTIN

    6644,06% -2,19
  • Ç. ALTIN

    10660,26% -1,89

ÜSKÜDAR İCADİYE’YE YENİ MUHARLIK VE SPOR KULÜBÜ BİNASI

ÜSKÜDAR İCADİYE’YE YENİ MUHARLIK VE SPOR KULÜBÜ BİNASI

Her gün yeni bir projeyi hizmete sunan Üsküdar Belediyesi, muhtarlık ve spor alanlarıyla yeniliklerine devam ediyor.

ÜSKÜDAR İCADİYE’YE YENİ MUHARLIK VE SPOR KULÜBÜ BİNASI

Her gün yeni bir projeyi hizmete sunan Üsküdar Belediyesi, muhtarlık ve spor alanlarıyla yeniliklerine devam ediyor. Bu kapsamda muhtarların nitelikli ortamlarda hizmet vermesi, vatandaşların kaliteli hizmet alması ve vatandaşların spor faaliyetlerini desteklemek amacıyla İcadiye Muhtarlık ve Spor Kulübü’nü çevre sakinlerinin hizmetine sundu.

Üsküdar Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm programı kapsamında yapımı tamamlanan İcadiye Mahallesi Muhtarlığı ve Spor Kulübü yeni binası Başkan Hilmi Türkmen’in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Üsküdar’da İcadiye mahallesinin yenilenen muhtarlık binasının açılışını yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, çözüme kavuşan imar planı çalışmalarına değindi. Mahallenin 50 yıllık sorununun çözüme kavuştuğunu belirten Türkmen mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu oldun dedi. Açılış programına Üsküdar İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, vatandaşlar katıldı.


“Mahallemize hayırlı uğurlu olsun”

Açılışta konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,” Hepimizin uğrak yeri olan hepimizin öyle ya da böyle mutlaka yolumuzun geçeceği, soluklanacağımız gerektiğinde bir çay içeceğimiz minik bir tesisi ama hepimizin kalbinin gönlünün buralarda atacağı bir merkezi bugün itibarıyla hizmete açıyoruz, hayırlı uğurlu olsun. Artık bu yapı yakışmıyordu. Bunu yenilemek gerekiyordu. Sağ olsun muhtarımla da konuştuk, bu muhtarlık binasını yıkarak yeniden güzel bir yer oldu. Üsküdar'ımıza İcadiyemize yakışır bir merkez, bir muhtarlık yapmaya karar verdik. Diğer yandan bu mahallemizin önemli bir sorunu olan imar planlarını da yaptık, biliyorsunuz. Önemli bir eşiği aşmış olduk. Merkez mahallelerimizde 50 yıl sonra bu imar konuları çözülmüş oldu. Bu mahallelerimize 1.5 kat verildi. 1 kat demiştik bunun buçuğu da var. Dubleksin yüksekliğini de yeniden düzenliyoruz. Bizim belediye meclisimizden geçti. İnşallah seçimden sonra büyükşehir meclisinden de geçecek. Dubleksin çatı arası en yükseğini 85 santimden inşallah 220 santimetreye çıkarıyoruz. Yerel seçimlerde dua ve desteklerinize talibiz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Yine yalnız bırakmayacağınızı ümit ediyoruz. Biz sizi, siz bizi tanıyorsunuz. Dönüşüm konusunda Üsküdarlılar olarak İcadiyeliler olarak önemli bir mesafeyi birlikte kat edeceğiz. Hedefimiz 50 bin konut yapmaktı. İnşallah bunu birlikte başarırız” diye konuştu.



Çekmeköy'de Kurumlar Arası İş Birliği ve Güvenlik Toplantısı

Misiad Üsküdar Şube Başkanı Makıroğlu Firma Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Feyzullah Torlak'tan Basın Açıklaması

Başkan Orhan Çerkez Mahalle Buluşmalarına Devam Ediyor

Mahzuni Şerif Çekmeköy'de Türkülerle Anldı

Başkan Alper Yeğin'den Basına Bilgilendirme

Çekmeköy'de Huzurlu Mahalleler Toplantısı

İstanbul’da aileler, kitaplarla örnek olmak için yarıştı.

Başkan Çerkez'in Kentsel Dönüşüm Toplantıları Devam Ediyor

Başkan Volkan Yılmaz Çekmeköy'de Partililerle Buluştu

Ormancı'dan BBP Çekmeköy İlçe Başkanı Murat Aslan'a Ziyaret

Ormancı'dan İnce'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Çerkez Engelsiz Sevgi Festivalinde Özel Bireylerle Vakit Geçirdi

İnsan Dostu Kaya ve Ormancı Gönüllere Dokunuyor

Esma Tiryakioğlu Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Başkan Çetinkaya'dan Anlamlı Kahvaltı Programı

Çekmeköy Bingöllüler Derneği'nden Siyasi Partilere Ziyaret

Başkan Orhan Çerkez Genç Sporculara Madalya Taktı

Ümraniye AK Parti'de Eski Yeni Kenetlenmesi

Çekmeköy Belediyesi'nden Annelere Özel Konser

Selim Altun, Bahadır Yıldız ve Esma Ekşi'den Anneler Günü Kutlaması