• BIST 100

    10914,62%-1,11
  • DOLAR

    42,44% 0,01
  • EURO

    49,62% 0,15
  • GRAM ALTIN

    5742,51% 0,05
  • Ç. ALTIN

    9299,63% -0,25

Üsküdar AK Parti’de “Başkan Kim Olacak?” Beklentisi Artıyor

Üsküdar AK Parti’de “Başkan Kim Olacak?” Beklentisi Artıyor

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir’in özel işleri sebebiyle görevinden istifa etmesinin ardından gözler bu stratejik göreve kimin getirileceğine çevrildi.

Üsküdar AK Parti’de “Başkan Kim Olacak?” Beklentisi Artıyor

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir’in özel işleri sebebiyle görevinden istifa etmesinin ardından gözler bu stratejik göreve kimin getirileceğine çevrildi. Boşalan koltuk için kulislerde sürpriz bir isim yüksek sesle konuşulmaya başlandı: Eski BBP Üsküdar İlçe Başkanı Cemil Sucu.

Siyasi tecrübesi, ilkeli duruşu ve sivil toplum alanındaki güçlü varlığıyla her kesimden takdir toplayan Cemil Sucu’nun ismi, AK Parti camiasında da ciddi şekilde değerlendiriliyor. Aynı zamanda Bir İnsan Bir Fikir Derneği ve Üsküdar Hareketi Platformu başkanlığını sürdüren Sucu, sadece bir siyasi figür değil; aynı zamanda Üsküdar gençliği için bir umut, bir model ve bir yol gösterici.

Teşkilatın iç dinamiklerini iyi bilen, halkla güçlü bağlar kurmuş ve özellikle gençler arasında heyecan uyandıran bu ismin yeniden sahaya adım atması, siyasi kulislerde büyük hareketliliğe yol açtı. Üsküdar’da milliyetçi ve maneviyatçı çizgisiyle bilinen Cemil Sucu, halk arasında "deli yürekli, veli gönüllü" nitelemesiyle anılıyor. Onun bu samimi ve cesur tavrı, siyaset diline hasret kalan bir sıcaklık ve güven duygusu taşıyor.

Hatırlanacağı üzere, son yerel seçimlerde BBP İstanbul İl Başkanlığı’nın aday çıkarma yönündeki ısrarına rağmen Cemil Sucu, “Adayımız Hilmi Türkmen’dir. Üsküdar’da birlik vaktidir” diyerek Cumhur İttifakı’na açık destek vermişti. Bu kararlı duruşu, onu sadece bir partili değil; birlik ve vefa duygusunun sesi haline getirmişti. Bu tavrı nedeniyle partisinin disiplin kuruluna sevk edilmesi bile onun duruşundan ödün vermemesine engel olmamıştı.

Bugün Cemil Sucu isminin Üsküdar AK Parti İlçe Başkanlığı için dillendirilmesi, sadece bir görev beklentisinin ötesinde; sahadan gelen, halkın içinden yükselen güçlü bir sesin yankısıdır. Çünkü Üsküdar, sıradan bir ilçe değildir. Tarihin yükünü omuzlarında taşıyan bu şehir, hatırla değil, liyakatle yönetilmeyi hak etmektedir.

Genel Merkez’in sahadan gelen bu güçlü sese kulak vereceği konuşulurken, Üsküdar’da atılacak bu adımın yalnızca ilçe teşkilatını değil, İstanbul genelindeki siyasi dengeleri de etkileyebileceği şimdiden görülüyor.

Cemil Sucu... Belki de Üsküdar için yeni bir başlangıcın, yeni bir nefesin adı olacak.



Esat Kalay Ataşehir'de Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Favori Döner'den 5 Saniye Oyunu'na Büyük İlgi

Üsküdar AK Parti'den 3 Aralık Mesaisi

İşitme Engelliler Spor Kulübü'nden Anlamlı 3 Aralık

ÇEKMEKÖY’DE ENGELLERİ AŞAN DAYANIŞMA GECESİ

Çekmeköy AK Parti 3 Aralık Engelliler Günü'nde Sahadaydı

Ömer Akkuş'dan ‘Bir Delinin Delisiyim’ Şarkısı Dijital Platformlar Yayında

Başkan Silahyürekliden'den Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatifine Ziyaret

İKON CAFE BASIN MENSUPLARINI AĞIRLADI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR

6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI 140 BİN ZİYARETÇİNİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI

SOHBET, MÜZİK VE BOLCA EĞLENCE: MOTİVASYON BULUŞMALARI

IHLAMUR KAFE, TRABZONPARK MİLLET BAHÇESİ’NDE HİZMETE AÇILDI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN TEPEÜSTÜ’NDE GENEL DENETİM

Başkan Sarıcaoğlu ve Kalay'dan Kemal Akar'a Ziyaret

Başkan Salim Çetinkaya'dan Pazar Ziyaretleri Devam Ediyor

Çekmeköy Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Karakaya Başkan Sırmacı'yı Ziyaret Etti

Misiad Üsküdar Şube Başkanı Makıroğlu'na Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

ÇEKMEKÖYLÜ GİRESUNLULAR'DAN BAŞKAN FATİH SIRMACI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kaymakam Çelik'ten Başkan Sırmacı'ya İade-i Ziyaret

Çekmeköy İYİ Parti'den Çekmeköy Müftülüğü'ne Nezaket ziyareti