• BIST 100

    14393,85%-0,77
  • DOLAR

    48,49% 0,03
  • EURO

    56,53% 0,16
  • GRAM ALTIN

    6797,14% -0,92
  • Ç. ALTIN

    10855,04% -0,92

Üsküdar AK Parti Yerel Basını Unutmadı

Üsküdar AK Parti Yerel Basını Unutmadı

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Valide Sultan Kasrı'nda gazetecilerle bir araya gelen Başkan Taha Sarıcaoğlu, Üsküdar sorunları ve gündeme dair paylaşımlarda bulundu.

Üsküdar AK Parti Yerel Basını Unutmadı

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Valide Sultan Kasrı'nda gazetecilerle bir araya gelen Başkan Taha Sarıcaoğlu, Üsküdar sorunları ve gündeme dair paylaşımlarda bulundu.

Programa Sarıcaoğlu'nun yanı sıra Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sedat Şanlıer, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Merve İrem Aksoy ve Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Kürkçü ile ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Program gazetecilerin kendini tanıtması, genel ve Üsküdar üzerine fikirlerini açıklaması ile başladı. Daha sonra İlçe Başkanı konuşmaların ardından bazı açıklamalarda bulundu.

Bir gazetecinin yeni yönetimin eski yönetime ait bazı önemli tesisleri kapatması ve çürümeye terk etmesinin nedenlerini sorması üzerine konuşan Başkan Sarıcaoğlu, şehrin kalkınmasına katkısı olmayan bir zihniyetin o şehre faydalı olamayacağını ifade ederek, “Kar amacı güdülerek kurum yönetilemez. Bir şehrin inşası ve ihyası noktasında bilgi sahibi olmayanlar ve o şehre aidiyeti bulunmayanların o şehre bir faydasını beklemek boşunadır” dedi.

‘Biz siyasi anlayış olarak her zaman halkımızla gönül köprüsünü sağlam ve dinamik tutmaktan yanayız" diyen Sarıcaoğlu, “ Şehir enflasyonu diye bir şey vardır. Eğer siz yapı ruhsatı vermez ve yeni konutlar yapılmasına imkan vermezseniz, o şehirde konut enflasyonu olur. Üsküdar Belediyesi bütçesi 11 milyar siz bu bütçeyi doğru kullanmaz, boş yere heba ederseniz o şehirde yaşayanlara yanlış yapmış olursunuz. Bugün Üsküdar’ı yönetenlerin Üsküdar'a aidiyet duygusu taşıması mümkün değildir. Çünkü Üsküdar'ı Üsküdarlı yönetmemektedir. Biz her zaman hiçbir vatandaşımıza bize oy vermiş veya vermemiş anlayışında bulunmadan herkesi kuçaklayan bir hizmet anlayışı ile çalıştık." dedi.

Daha sonra program gazetecilere günün anısına hediye takdimi ve Hababam Sınıfı filminin çekildiği sınıf gezilerek hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.



Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanlığı'ndan Camii Yıkımına Tepki

Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanlığı'ndan Camii Yıkımına Tepki

Sivas Vadi Federasyonu Anlamlı Bir Etkinliğe Katıldı

Başkan Çerkez'den Şehit Yakını ve Gazilere Yemek İkramı

ÇEKMEKÖY’DE ZAFER BAYRAMI’NIN 104. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Çekmeköy Şehit Yakını ve Gaziler Derneği'nden Başkan Çerkez'e Ziyaret

Batuhan Çetin’den MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce’ye Ziyaret

Libadiye Caddesi'nde Taha Sarıcaoğlu Rüzğarı Esti

KAISİAD'dan Başkan Çerkez'e Tam Destek

“Mahallemde Şenlik Var!” Alemdağ'daydı

Başkan Ersoy Özbek Genç Sporculara Ödül Verdi

ÇEKMEKÖY’DE TARLADAN SOFRALARA SOSYAL BELEDİYECİLİK

Ekşi ve Karaçöl'den Anlamlı Ziyaret

ÜMRANİYE KULÜPLER BİRLİĞİ’NDEN BASIN AÇIKLAMASI

Çekmeköy Kent Konseyi'nden Basın Açıklaması

Çekmeköy'de ‘Mahallemde Şenlik Var’ Etkinliklerine Devam

Çekmeköy Belediyesi'nden Tarıma Destek

Tüsekon'dan Eğitim Araçlarına ÖTV Muafiyeti Talebi

Çekimder'den Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine Özel Etkinlik

Asiad Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya'ya Yeni Görev

Kaya Çardak Kur'an Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Başkan Torlak Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor