Tarih: 02.06.2018 15:43

ÜSKÜDAR 200 BİN OY İLE REKOR KIRACAK

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanılığı´nın İftar programında konuşan Başkan Adem Kaan Pehlivan, Cumhurbaşkan Erdoğan´a söz verdiklerini belirterek, Üsküdar teşkilatının 200 bin oy hedefiyle 24 Haziran´da büyük rekora imza atacağını söyledi.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanılığı´nın geleneksel hale gelen ?Teşkilat İftarı´ Üsküdarlıların  yoğun katılımıyla  gerçekleşti. AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatma Şener, AK Pati Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kadın Kolları Teşkilatı, Gençlik Kolları Teşkilatı ve Mahalle Teşkilatları´nın da iştirak ettiği iftar programı, Kur´an tilavetiyle başladı. Ramazan ayından tep birlikte aynı sofrayı paylaşmanın büyük mutluluğu ve heyecanını paylaşan teşkilat üyeleri, hep birlikte 24 Haziran´da büyük rekora imza atacakları mesajını verdi.

25 HAZİRAN´DA KUPALARI DAĞITACAĞIZ

İftar sonrasında konuşan AK Pati Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, ilçenin her köşesine dokunmaya çalıştıklarını belirterek, ?Mahalle teşkilatlarımız için 6 tane kupa hazırladık. En çok oy alan mahallemiz ve oyunu en çok artıran mahalle teşkilatımıza 25 Haziran akşamı kupalarını vereceğiz? dedi. ?Üsküdar teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımıza söz vererek,  2 kat daha fazla çalışıp bu seçimler için 200 bin oy hedefi koyduk? diyen  Başkan Pehlivan, hem ana kademeyle hem de Üsküdar Belediyesi ile et tırnak şeklinde bu mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı.

BU COĞRAFYA İÇİN ÖZET BİR SEÇİM OLACAK

24 Haziran´ın tüm seçimlerin ötesinde, bütün seçimlerin özeti olacağını dile getiren AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk de, ?Bu seçimde Michael Rubin´lere cevap vereceğiz , bu seçimde Edi Cohen´lere cevap vereceğiz , bu seçimde Le Point´lere, The Guardian´lara ve New York Times´lara cevap vereceğiz. Bu seçim her birimiz için, bu coğrafya için özet bir seçimdir? şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —