• BIST 100

    15703,40%-1,93
  • DOLAR

    44,06% 0,17
  • EURO

    51,19% 0,04
  • GRAM ALTIN

    7301,06% 1,68
  • Ç. ALTIN

    11854,23% 0,00

Ümraniye’de Yapılan Yeni Yüzme Havuzlarında Geri Sayım

Ümraniye’de Yapılan Yeni Yüzme Havuzlarında Geri Sayım

Ümraniye Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın işbirliğiyle Ümraniye’ye kazandırılması hedeflenen yeni yüzme havuzlarındaki çalışmalar son aşamaya geldi.

Ümraniye’de Yapılan Yeni Yüzme Havuzlarında Geri Sayım

Ümraniye Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın işbirliğiyle Ümraniye’ye kazandırılması hedeflenen yeni yüzme havuzlarındaki çalışmalar son aşamaya geldi.

Ümraniye’de yapılması planlanan 3 adet yarı olimpik yüzme havuzlarından biri olan Toapağcı Mahallesi’ndeki yüzme havuzu geçtiğimiz haftalarda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katılımı ile gerçekleşen bir programla açılmış ve vatandaşların hizmetine sunulmuştu. Bu proje kapsamında devam eden iki adet yarı olimpik yüzme havuzunun çalışması ise son aşamalara geldi. Parseller Mahallesi’nde devam eden yarı olimpik yüzme havuzundaki çalışmaların büyük bir bölümü tamamlanırken, yüzme havuzunun çevresinde düzenleme çalışmaları başladı. Öte yandan Atakent Mahallesi’nde süren yarı olimpik yüzme havuzunda da çalışmalar aralıksız sürüyor. Her iki yarı olimpik yüzme havuzunun da bir ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Yarı olimpik yüzme havuzundaki çalışmalarla ilgili bilgi veren Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli Mimar Hüsnüşan Baylan, “Parseller ve Atakent’teki havuzlarımızın yapımları devam ediyor ve son aşamalara gelmiş bulunmaktayız. Bir ay içerisinde inşallah onları da kullanıma açacağız. Yüzme havuzlarımız bin 783 metrekare olup, bodrum ve zemin kattan oluşuyor. Bodrum kat 919 metrekare, zemin kat 864 metrekaredir. Bodrum katta soyunma alanları, personel dinlenme alanları, bay bayan mescitleri ve teknik hacimlerden oluşuyor. Zemin katta giriş bölümlerimiz, aynı zamanda revir, antrenör dinlenme odaları, yönetici ofisleri, VİP duşlarımız ve soyunma birimlerimiz var. Aynı zamanda havuzlarımız 12x25 metre boyunca yarı olimpik yüzme havuzu özelliği taşıyor” dedi.

Yüzme havuzlarındaki çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Hüsnüşan Baylan, “Ekiplerimiz çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Pandemi sürecinden dolayı biraz gecikmemiz oldu ama biz o dönemde de maksimum kapasitede de çalışmaya devam ettik. Şuanda da çalışmalarımızı çok yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. İnşallah bir ay içerisinde yüzme havuzlarımızı tamamlayarak hizmete açacağız” şeklinde konuştu.



AK Parti Çekmeköy STK'larla Sahur Programında Buluştu

Ayyıldız Derneği Göüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Çekmüder'den Geleneksel İftar Programı

Çekmeköylü Bingöllüler İftarda Buluştu

Mustafa Ekşi’nin Geleneksel İftar Programına Yoğun Katılım

Sivaslılar Birlik Sofrasında Buluştu

Başkan Ormancı'dan Çok Anlamlı Bir Çalışma

Başkan Çerkez Aydınlar Mahallesi'nde Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Çekmeköy Belediyesi İhtiyaç Sahibi Kimselere Aşevinden Yemek Veriyor

Çekmeköy AK Parti 8 Mart Kadınlar Günü'ne Özel Program Düzenliyor

ÇEKMEKÖY’DE OTOPARK SORUNUNA YENİ ÇÖZÜMLER

Başkan Çetinkaya Anlamlı Ziyaretlerini Sürdürüyor

Çekmeköy Yeşilay'dan Yeşilay Haftası'nda Farkındalık Çalışması

AK Parti İstanbul İl Şehit Gazi Komisyonu Anlamlı Bir İftara Ev Sahipliği Yaptı

Ayyıldız Derneği'nden İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Yardımı Yapılmaya başlandı

Başkan Makıroğlu'ndan Hilmi Türkmen'e Ziyaret

Vali Davut Gül Çekmeköy'e Geldi

Kaymakam Resul Çelik, Roman Vatandaşlar İle Gönül Sofrasında Bir Araya Geldi

Fatma Öğretmen Son Yolculuğu'na Uğurlandı

Çekmeköy Giresunlular Derneği'nden Sahur Yemeği

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı STK Temsilcileri İle İftarda Buluştu