• BIST 100

    9390,51%1,20
  • DOLAR

    38,75% 0,36
  • EURO

    43,63% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4147,36% 1,07
  • Ç. ALTIN

    6711,63% -0,27

ÜMRANİYE’DE SON 5 YILDA 110 BİN KİŞİYE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

ÜMRANİYE’DE SON 5 YILDA 110 BİN KİŞİYE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Ümraniye Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekibi, olası yeni afetlere yönelik hazırlıklarını sürdürürken, ekip sayısını da üç kat artırdı.110 bin kişiye Afet Farkındalık ve Tahliye Tatbikatı eğitimi verildi.

ÜMRANİYE’DE SON 5 YILDA 110 BİN KİŞİYE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Ümraniye Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekibi, olası yeni afetlere yönelik hazırlıklarını sürdürürken, ekip sayısını da üç kat artırdı. Ekip tarafından son beş yılda ilçe genelinde 110 bin kişiye Afet Farkındalık ve Tahliye Tatbikatı eğitimi verildi.

2000 yılında kurulan ekip, 2019’dan bu yana Mahalle Afet Timleri (MAT), kamu personeli, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları, site çalışanları, AFAD gönüllüleri ve Ümraniye Destek AFAD gönüllülerine uygulamalı eğitimler düzenliyor. Ümraniye Kaymakamlığı İlçe AFAD Merkezi koordinesinde hafta içi her gün afet öncesi, sırası ve sonrası ilk 6 saatte yapılması gerekenler, afet ve acil durum çantası hazırlığı, deprem anında unutulmaması gerekenler ve iletişimin kesilmemesi gibi hayati konular ele alınıyor.

Ekip sayısı da 3 kat arttı

Ümraniye Belediyesi, olası acil durumlarda ve İstanbul depremine karşı hazırlıklarını sürdürerek arama-kurtarma ekibine yeni üyeler katmaya devam ediyor. Tam teçhizatlı araçlarla donatılmış 65 kişilik profesyonel akreditasyonunu tamamlamış uzman ekip, olası bir afette tam müdahale imkânı sunuyor.



PURE BLACK COFFEE, ÜSKÜDAR'DA AÇILDI

BAŞKAN ÇERKEZ, MERKEZ MAHALLESİ SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

DERS DESTEK ATÖLYELERİNDE ÖN KAYITLAR BAŞLADI

ÜMRANİYE DÖNÜŞÜYOR: HEKİMBAŞI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJE ALANININ %80’İ TAMAMLANDI

AKTİF YAŞ AL PROJESİ İLE MAYIS AYI DOLU DOLU GEÇECEK

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Erdem Koçoğlu Çekimder'i Ziyaret Etti

Çekmeköy'de Depreme Hazırlık Toplantısı

Ayyıldız Derneği'nden Hayır Kermesi

EROL KOTAN ANA ORDER'DE AK PARTİ HEYETİNİ AĞIRLADI

Esnaf Sordu Başkan Cevapladı

İstanbul Üçyollular Derneği'nden DEVA Partisi'ne Ziyaret

12. GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI VE FİZİKSEL ETKİNLİKLER KAPANIŞ TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN KURBANLIK KESİMİNDE HİJYEN SEFERBERLİĞİ

AK Parti Heyetinden Çegeder'e Ziyaret

ÜMRANİYELİ ÖĞRENCİLER ÇANAKKALE RUHUNU YERİNDE YAŞIYOR

ÇEKMEKÖY’DE HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ COŞKUSU

ÜMRANİYE BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ’NDE DERSLER BAŞLADI

ÜMRANİYE’DE İKİ YENİ 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU HİZMETE AÇILDI

ÜMRANİYELİ MİNİKLER TOPRAKLA BULUŞTU, GELECEĞE UMUT EKTİ

KARADENİZ COŞKUSU ÜMRANİYE’DE YAŞANDI

Burhan Makıroğlu Yerel Basınla Buluştu