• BIST 100

    10656,46%0,86
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5557,24% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9200,25% -0,18

ÜMRANİYE'DE MAHALLELERİN FUTBOL COŞKUSU BAŞLADI

ÜMRANİYE

2024-2025 sezonu ‘’Mahallem Futbol Turnuvası’’ Atatürk Mahallesi ve Hekimbaşı Mahallesi arasındaki açılış maçıyla başladı.İlk vuruşu yapan Başkan İsmet Yıldırım,“Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” diyerek turnuvayı başlattı.

ÜMRANİYE'DE MAHALLELERİN FUTBOL COŞKUSU BAŞLADI

2024-2025 sezonu ‘’Mahallem Futbol Turnuvası’’ Atatürk Mahallesi ve Hekimbaşı Mahallesi arasındaki açılış maçıyla başladı. İlk vuruşu yapan Başkan İsmet Yıldırım, “Bu turnuvada dostluk ve mücadele bir arada. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” diyerek turnuvayı başlattı.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mahallem Futbol Turnuvası, 18 Ocak - 23 Şubat tarihleri arasında Ümraniye Millet Bahçesi Spor Tesisleri’nde 24 mahalle ve 384 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek. Turnuva süresince 24 takım, 8 ayrı grupta mücadele edecek. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar, son 16 turuna yükselerek mücadeleye kaldığı yerden devam edecek. Turnuva sonunda şampiyon olan ve dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verilecek olup bireysel başarıların da ödüllendirileceği turnuvada en iyi kaleci ve gol kralına da plaket takdim edilecek. Turnuva boyunca sahaları renklendirecek olan takımlar, kıran kırana mücadele edecek. Müsabakalar sırasında sağlık ekibi, ambulans ve özel güvenlik personeli hazır bulundurulurken spor tesislerine ulaşım için ihtiyaç duyan takımlara servis hizmeti de sağlanacak.

Ümraniye Belediyesi, düzenlediği bu tür etkinliklerle bir yandan spora özendirirken diğer yandan da mahalleler arasındaki dayanışmayı güçlendirmeye devam ediyor. İlk vuruşu yapan Başkan İsmet Yıldırım, “Bu turnuvada dostluk ve mücadele bir arada. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum,” diyerek turnuvayı başlattı. Turnuva, renkli ve heyecan dolu maçlarla devam edecek.



Hedef Ağız ve Diş Kliniği 3. Şubesi İle Büyümeye Devam Ediyor

Çekmeköy Belediyesi'nden Şehitler İçin Mevlid ve Lokma İkramı

Başkan Çerkez Sultançiftliği Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Sarıcaoğlu Küplüce Pazarında Esnaflarla Hasbihal Etti

ÜSKÜDAR MİSİAD'IN YENİ BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU OLDU

ÇEKMEKÖY’DE 8 YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

AK Parti Ekşioğlu Mahalle Teşkilatı Şehitler İçin Kur'an Okuttu

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN HAYATA DEĞER KATAN DESTEK: ENES’İN AZİM DOLU HİKÂYESİ

ÜMRANİYE’DE ARA TATİL COŞKUSU: ÇOCUKLAR “TENEFFÜS”TE BULUŞUYOR

‘Geleceğe Nefes, Toprağa Umut’ Etkinliğinde Fidanlar Toprakla Buluştu

7 Yaşındaki Poyraz'dan Başkan Çerkez'e Hayal Dünyası Anlatımı

Çekmeköy Kent Konseyi'nden Anlamlı Bir Etkinlik

ÜMRANİYE KİTAP GÜNLERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ARA TATİL HEDİYESİ

ÜMRANİYE BELEDİYESİ İLE KALYON VAKFI İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

ÜMRANİYE’DE “KÜTÜPHANE PROJESİ” PROTOKOLÜ İMZALANDI

CEMİL MERİÇ AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE KASIM AYI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Başkan Orhan Çerkez Palamut Deresii Etüt Çalışmalarını İnceledi

Başkan Çerkez Spor ve Yaşam Kompleksi İnşaatını İnceledi

MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DAYANIŞMA

21. GELENEKSEL RESİM YARIŞMASI’NDA ÖDÜL ALAN ESERLER SANATSEVERLERLE BULUŞTU