• BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,81% 0,10
  • EURO

    46,90% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4274,45% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

ÜMRANİYE HALKBANK ORTAOKULU KÜTÜPHANESİ AÇILDI

ÜMRANİYE HALKBANK ORTAOKULU KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Ümraniye Belediyesi ve Halkbank iş birliğiyle yapılan 200 kişilik oturma kapasiteli Ümraniye Halkbank Ortaokulu Kütüphanesi açıldı.

ÜMRANİYE HALKBANK ORTAOKULU KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Ümraniye Belediyesi ve Halkbank iş birliğiyle yapılan 200 kişilik oturma kapasiteli Ümraniye Halkbank Ortaokulu Kütüphanesi açıldı. Modern altyapısı, dijital olanakları ve sunduğu keyifli hizmetlerle kütüphane, öğrencilere kaliteli bir çalışma ortamı sağlıyor.

Ümraniye Belediyesi ve Halkbank işbirliğiyle ilçeye kazandırılan Halkbank Ortaokulu Kütüphanesi, 200 kişilik oturma kapasitesi, 8 adet bilgisayar ve 13.000 kitaptan oluşan zengin koleksiyonuyla öğrencilere kaliteli bir ders çalışma ortamı sunuyor. Kütüphane, hafta içi 08.30-16.00 saatleri arasında okul öğrencilerine, 16.00-22.00 saatleri arasında ise ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine hizmet veriyor. Hafta sonları ise sabah 08.30’dan akşam 22.00’ye kadar ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri kütüphaneden faydalanabiliyor. Randevu sistemiyle çalışan kütüphane, her gün saat 18.00’da çay, kahve, çorba, sıcak çikolata ve kurabiye ikramlarıyla öğrencilere keyifli molalar sunuyor. Ücretsiz internet erişimi, kütüphaneye ait bilgisayarlar ve zengin dijital kaynaklarla öğrenciler ders çalışırken araştırmalarını da kolaylıkla yapabiliyor. Ayrıca 15 gün süreyle ödünç alınan kitaplar sayesinde bilgiye erişim de kolaylaşıyor.

Ümraniye Halkbank Ortaokulu Kütüphanesi, sunduğu imkânlarla Ümraniye’de öğrencilerin eğitimine katkı sağlayan ve sosyal yaşamlarını zenginleştiren önemli bir merkez olarak öne çıkıyor.



Ümraniye'de Vatandaşlara Aşure İkramı

Kamuran Kafe Kahvaltı Çekmeköy Nişantepe'de Açıldı

Sabri Şenel’den İklim Yasası İle İlgili Açıklama

YAZ SPOR OKULLARI DOLU DOLU GEÇİYOR

ESENEVLER MAHALLESİ YENİ ASFALTIYLA DAHA KONFORLU

ÜMRANİYE’DE PARKLARDA BAKIM, ONARIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

ÜMRANİYE’DE OKÇULUK KURSLARIYLA KÜLTÜREL MİRAS YAŞATILIYOR

Ayyıldız Derneği Afrika’da İkram Sofraları Kuruyor

Önceki Dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ASİAD Heyetinden Ziyaret

RİSKLİ YAPILAR YENİLENİYOR ÜMRANİYE DÖNÜŞÜYOR

YUVAMIZ ÇEKMEKÖY’DE 2025-2026 EĞİTİM YILI İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI

SEMANUR YÜKSEL AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

MESUT ÖZİL, TRABZON PARK’TAKİ SPOR TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

ŞAMPİYONANIN YILDIZLARI ÜMRANİYE’DEN ÇIKTI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ GELENEKSEL TÜRK OKÇULUK TAKIMI 7 MADALYA İLE DÖNDÜ

ÜMRANİYE’NİN PARKLARINDA YAZ COŞKUSU: ÇOCUK FESTİVALİ BAŞLADI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GAZZE İÇİN ANLAMLI PROGRAM

ORMAN YANGINLARINA BÜYÜK ÇÖZÜM: DOĞAL GAZLI MANGAL UYGULAMASI

MORİTANYA EĞİTİM BAKANI, ÜMRANİYE BİLİM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Suriye Bayır Bucak Türkmenlerinde Türkiye Sevinci

Çekmeköy'lü Giresunlular Piknikte Doyasıya Eğlendi