Tarih: 23.12.2021 14:56

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN MUTLU KEDİLER PROJESİ (MUKEP)

Facebook Twitter Linked-in

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN MUTLU KEDİLER PROJESİ (MUKEP)

Ümraniye Belediyesi, Yerel Hayvanları Koruma Görevlileri işbirliğiyle Mutlu Kediler Projesi’ni hayata geçiriyor. Bu proje ile birlikte Ümraniye’deki sahipsiz sokak kedi sayısının makul seviyede tutulması ve onların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi sağlanmış olacak.

Sokak hayvanları için her fırsatta önemli çalışmalara imza atan ve ilçe sınırları dâhilindeki tüm hayvanların sağlığıyla yakından ilgilenen Ümraniye Belediyesi, bu kez de Mutlu Kediler Projesi (MUKEP) ile göz dolduracak. Bu proje ile belediyenin gönüllü Yerel Hayvan Koruma Görevlileri ile kolayca yakalanan kediler, kendilerinden teslim alınarak bakımevine getirilecek. Muayene işlemi sonrası kısırlaştırılan kediler, tekrar gönüllülerimize alındıkları ortama bırakılmak üzere teslim edilecek. Bu sayede kedi sayısı makul seviyede tutulmuş olmakla beraber, kediler sağlık taramasından da geçmiş olacak. Ayrıca özellikle çiftleşme dönemlerinde kediler de sıkça rastlanılan yaralanmalı kazalar da önlenmiş olacak.

Hayvan dostlarının yapması gerekenler ise şöyle;

Mutlu Kediler Projesi hakkında detaylı bilgi için: 444 9 822 arayabilir. Ya da veteriner@umraniye.bel.tr’ ye mail atabilirsiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —