Tarih: 16.02.2024 23:25

Ümraniye AK Parti'den Vefa Toplantısı

Facebook Twitter Linked-in

Ümraniye AK Parti'den Vefa Toplantısı

Ümraniye AK Parti ilçe başkanlığı tarafından organize edilen vefa toplantısında kuruluşundan bu yana partiye hizmet etmiş şahsiyetler bir araya geldi. 

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya toplantı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “AK Parti'de teşkilat, vefa demektir” dedi ve ekledi:

"AK Parti'mize gönül vermiş, kuruluşundan bugüne her kademesinde fedakarlıkla ve azimle hizmet etmiş önceki dönem teşkilat mensuplarımızla düzenlediğimiz  "Vefa Buluşması" programını; Belediye Başkanımız ve Adayımız İsmet Yıldırım, Genel Merkez MKYK Üyemiz Mahmut Eminmollaoğlu, Önceki Dönem Belediye Başkanımız Hasan Can, İstanbul Milletvekilimiz Tuğba IŞIK ERCAN, Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK Üyemiz Osman Nuri Anbarkaya, Kadın Kolları Başkanımız Hülya Taşci, Gençlik Kolları Başkanımız Tayyip Aysel, SKM Başkanımız Ilyas Çelik ve teşkilat mensuplarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Davetimize icabet eden tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun" şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —