• BIST 100

    17632,58%-0,17
  • DOLAR

    45,18% 0,16
  • EURO

    52,81% -0,05
  • GRAM ALTIN

    6670,14% 1,21
  • Ç. ALTIN

    10509,50% 0,00

Tuzla’da geleneksel yetimler iftarı yine gönülleri ısıttı

Tuzla’da geleneksel yetimler iftarı yine gönülleri ısıttı

Birlik ve beraberlik sofrası: Tuzla’da yetimlerle iftar sevinci

Tuzla’da geleneksel yetimler iftarı yine gönülleri ısıttı
Birlik ve beraberlik sofrası: Tuzla’da yetimlerle iftar sevinci

Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel yetimler iftarı, bu yıl da Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Yıllardır süregelen bu anlamlı etkinlik, Yetimler Haftası kapsamında toplumun en hassas bireylerine yönelik sevgi ve dayanışmanın güçlü bir ifadesi oldu.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın 14 komisyonunda görev alan gönüllüler, yılın her günü yetim çocukların yanında olmaya devam ediyor. Yetimler Komisyonu da bu anlamda özverili bir çalışma sergiliyor.

BİR SOFRADA BİRLEŞEN YÜREKLER

Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eşi ve Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı ile birlikte iftar sofrasında yetim çocuklarla bir araya geldi. Başkan Yazıcı, gönüllü hanımefendilere teşekkürlerini sunarken, "Bugün, özel bir sebeple bir arada olsak da biz aslında 365 gün birlikteyiz" dedi.

“HER GÜN, HER AN YANINIZDAYIZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar programında yaptığı konuşmada, Gönül Elleri Çarşısı’nın yıl boyunca kesintisiz bir şekilde çalıştığını vurguladı. “Gönül Elleri Çarşımız, 14 komisyonumuzla ve Yetimler Komisyonumuzun fedakâr gönüllüleriyle, yılın her günü, her an sizlerle birlikte. Özel günlerde bir araya gelsek de aslında biz her daim bir aileyiz. Belediye Başkanı olarak görev yaptığım süre boyunca bu birlikteliğin tanığı oldum ve bu dayanışmayı sürdüren tüm gönüllülerimize kalpten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“UNUTULMAMAK GÜZEL BİR ŞEY”

15 yıldan beri Tuzla’da yaşayan Yasemin Karaca ise “2 çocuğumla beraber 6-7 yıldır yetim bir aile olarak devam ediyoruz. Her sene olduğu gibi bu sene de iftarda bir araya geldik. Ufaklıklara güzel hediyeler de veriyorlar, elimizi hiçbir zaman bırakmıyorlar, unutulmamak güzel bir şey. Bu yüzden teşekkür ediyoruz” dedi.

 



Başkan Çerkez'den Halk Günü Buluşmaları Devam Ediyor

Sabri Şenel'den Türkistan Seyahati Notları..

Roman Ormanı Yarınlara Umut, Doğaya Nefes Olacak

Seyit Karakaya'dan Yeni Kitap Okuyucuyla Buluştu

Çekmeköy Belediyesi Beton Bank Üretimine Başladı

TÜM YEREL-SEN İSTANBUL 1 NO’LU ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN BASIN AÇIKLAMASI

Çekmeköy Çatalmeşe Emekli Kültür Evi’nde Çalışmalar Hızla Sürüyor

Muhtar Olmadan Muhtar Gibi Çalışıyor

Çekmeköy'de ‘Bilinçli Gençlik, Güvenli Gelecek’ Eğitimi

Şehit Babasından Kaymakam Resul Çelik'e Ziyaret

Başkan Terlan Kaya Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

SP Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak'tan Sanatçıya Destek

Başkan Ormancı'dan Şehit Mezarlarına Bakım Onarım

Çekmeköy'deki Uçurtma Şenliğinde Renkli Görüntüler

Çekmeköy Ordulular Derneği’nde Nazif Kartal Dönemi

Çekmeköy Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarını Sürdürüyor

Başkan Çerkez Halk Günlerini Sürdürüyor

Avrasya Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Akyıldız Misiad'ı Konuk Etti

Çekmeköy Belediyesi'nden Sıfır Atık Eğitimlerine Destek

Çekmeköy AK Parti'den Bingöllüler Derneği'ne Ziyaret

Çekmeköy'de 23 Nisan Bayramı Coşkusu