• BIST 100

    16252,82%1,87
  • DOLAR

    44,20% 0,05
  • EURO

    51,18% 0,33
  • GRAM ALTIN

    7110,14% -0,03
  • Ç. ALTIN

    11584,42% 0,00

TUZLA’DA DOWN SENDROMLU BİREYLER İÇİN ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENDİ

TUZLA’DA DOWN SENDROMLU BİREYLER İÇİN ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından yılın her günü büyük bir titizlikle takipleri yapılan Down Sendromlu bireyler, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında aileleri ile birlikte kendileri için düzenlene

TUZLA’DA DOWN SENDROMLU BİREYLER İÇİN ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından yılın her günü büyük bir titizlikle takipleri yapılan Down Sendromlu bireyler, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında aileleri ile birlikte kendileri için düzenlenen programda bir araya geldiler. Tuzla Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde buluşan bireyler, çeşitli etkinlikler ile unutulmaz bir gün yaşadılar.

Her yıl 21 Mart tarihinde tüm dünyada çeşitli etkinlikler ile farkındalık çalışmaları yapılan 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık günü dolayısıyla Tuzla Belediyesi tarafından özel bir etkinlik düzenlendi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından yılın her günü büyük bir titizlikle takipleri yapılan Down Sendromlu bireyler, aileleri ile birlikte Tuzla Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bir araya geldiler. Down Sendromlu bireyler, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde spor, müzik, resim ve el işleri etkinlikleri ile unutulmaz bir gün yaşadılar. Down Sendromlu bireylere ve ailelerine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı eşlik etti. Fatma Yazıcı ve down sendromlu bireyler günün anısına pasta kestiler.

“ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ İLE ARAMIZDA ÇOK ÖZEL BİR SEVGİ BAĞI VAR”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Toplumdaki her birey, Tuzla’da yaşayan her bir birey bizler için çok önemlidir. Ancak Tuzla’nın özel bireyleri, bizler için çok daha önemlidir. Gönül Elleri Çarşısı aracılığıyla yılın her günü özel çocuklarımızı ve ailelerini yakından takip ediyoruz. Zaman zaman farklı programlar aracılığıyla bir araya geliyoruz. Özel çocuklarımız ile aramızda çok özel bir sevgi bağı var. Bu bağ ile bu güzel kente hep birlikte sahip çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.
 



Sancaktepe AK Parti'den Basın Mensuplarına Özel İftar

Çekmeköy AK Parti'den Özel Bireylere Özel İftar

MUSTAFA EKŞİ BAŞKAN SAHADA FARK YARATIYOR

Suat Kahraman'dan Aile İftarı

Çekmeköy Saadet Partisi'den Geleneksel İftar

ASİAD İftarında Büyük Buluşma

Anadolu Yakasındaki Ordulular İftarda Buluştu

AK Parti Ataşehir Vefa İftarında Birlik Damgası

Çekmeköylü Karslılar İftarda Buluştu

Çekmeköy AK Parti'den Roman Vatandaşlara Ziyaret

Başkan Sırmacı Sağlık Çalışanlarının Günü'nü Kutladı

Başkan Çetinkaya'dan Hane Ziyaretlerine Devam

Mustafa Ekşi Ekşioğlu Mahallesi'nde Hane Ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çekmeköy Belediyesi'nden Alemdağ Mahallesi'ne Yeni Projeler

Sancaktepe AK Parti Vefa İftarında Birlik Beraberlik Mesajı Verildi

Çekmeköy MHP İftarına Yoğun Katılım

Üsküdarlılardan Yeni Hastane Müjdesine Teşekkür

Ormancı'dan Sevgi Yalçın'a Jest

Şerif Akdana Ramazan Mesaisine Devam Ediyor

Çekmeköy Saadet'ten 12 Mart Etkinliği

Çekmeköy AK Parti'den Anlamlı İftar Programı