• BIST 100

    10358,50%0,26
  • DOLAR

    40,17% 0,22
  • EURO

    47,00% -0,03
  • GRAM ALTIN

    4335,03% 1,20
  • Ç. ALTIN

    6897,23% 0,94

Türkiye Karting Şampiyonası, Tuzla’da Yapılacak İlk Yarış İle Başlıyor

Türkiye Karting Şampiyonası, Tuzla’da Yapılacak İlk Yarış İle Başlıyor

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında ara verilen karting yarışları, Tuzla Belediyesi’nin katkıları ve Tuzla Motorsporları Kulübü’nün organizasyonuyla yeniden başlıyor.

Türkiye Karting Şampiyonası, Tuzla’da Yapılacak İlk Yarış İle Başlıyor

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında ara verilen karting yarışları, Tuzla Belediyesi’nin katkıları ve Tuzla Motorsporları Kulübü’nün organizasyonuyla yeniden başlıyor. 2021 Türkiye Karting Şampiyonası ilk yarışı, 05-06 Haziran 2021 tarihlerinde Türkiye’nin en fonksiyonel parkı olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda bulunan karting pistinde yapılacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında ara verilen karting yarışları, Tuzla Belediyesi’nin katkıları ve Tuzla Motorsporları Kulübü’nün organizasyonuyla yeniden başlıyor. Türkiye’nin en fonksiyonel parkı olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda bulunan karting pisti, 2021 Türkiye Karting Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Sezonun ilk yarışlarının yapılacağı etkinliğe rekor düzeyde sporcu katılması bekleniyor. Senior, Junior, Mini ve Master kategorileri yanı sıra, bu yıl ilk kez düzenlenen 9 yaş altı sporcuların katılımına açık TOSFED Micro Destek Kupası katılımcıları da ilk kez piste çıkacak. 05 Haziran Cumartesi günü antrenman seanslarıyla başlayacak olan organizasyon kapsamında, saat 13.00’de sıralama turları ve 14.25’den itibaren de ilk yarışlar yapılacak. 06 Haziran Pazar günü ise organizasyon saat 10.40’da başlayacak yarışların ardından, 17.00’deki ödül töreniyle sona erecek. Koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz gerçekleştirilecek etkinliğin Pazar günü saat 15.20’de gerçekleştirilecek büyük yarışı ve ödül töreni, Tuzla Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında canlı olarak yayımlanacak.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Yeni normalleşme adımları sonrasında uzun süredir yapılamayan karting yarışlarına ev sahipliği yapacağız.  Tuzla Belediyesi’nin katkıları ve Tuzla Motorsporları Kulübü’nün organizasyonuyla 2021 Türkiye Karting Şampiyonası önümüzdeki hafta sonu koşulacak. Çeşitli yaş gruplarında sporcular Türkiye’nin en güzel karting pistlerinden bir tanesi olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı Karting Pisti’nde güzel bir rekabet gerçekleştirecekler. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz” dedi.



İMAM VE DEDE DUASI EŞLİĞİNDE ÇEKMEKÖY’DE AŞURE BEREKETİ

BAŞKAN YILDIRIM, YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİYLE BOĞAZ TURU YAPTI

BAŞKAN YILDIRIM, HAC VAZİFESİNİ YERİNE GETİREN VATANDAŞLARI EVLERİNDE ZİYARET EDİYOR

SANATLA DOLU BİR YAZ: ÜMRANİYE’DE KARAKALEM KURSU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

ÜMRANİYE BELEDİYESİ JUDO TAKIMI’NA AVRUPA KUPASI’NDAN 3 MADALYA

Başkan Gözükızıl'dan Eski Meclis Başkanı Şentop'a Ziyaret

AK Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Arzu Kepenek Terör Saldırıları ve Leman Dergisi'ni Gündeme Taşıdı

ÜMRANİYE’DE AŞURE KAZANLARI KAYNAMAYA BAŞLADI

Ümraniye'de Vatandaşlara Aşure İkramı

Kamuran Kafe Kahvaltı Çekmeköy Nişantepe'de Açıldı

Sabri Şenel’den İklim Yasası İle İlgili Açıklama

YAZ SPOR OKULLARI DOLU DOLU GEÇİYOR

ESENEVLER MAHALLESİ YENİ ASFALTIYLA DAHA KONFORLU

ÜMRANİYE’DE PARKLARDA BAKIM, ONARIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

ÜMRANİYE’DE OKÇULUK KURSLARIYLA KÜLTÜREL MİRAS YAŞATILIYOR

Ayyıldız Derneği Afrika’da İkram Sofraları Kuruyor

Önceki Dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ASİAD Heyetinden Ziyaret

RİSKLİ YAPILAR YENİLENİYOR ÜMRANİYE DÖNÜŞÜYOR

YUVAMIZ ÇEKMEKÖY’DE 2025-2026 EĞİTİM YILI İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI

SEMANUR YÜKSEL AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

MESUT ÖZİL, TRABZON PARK’TAKİ SPOR TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ