• BIST 100

    14028,47%0,14
  • DOLAR

    42,92% 0,01
  • EURO

    50,46% -0,11
  • GRAM ALTIN

    6033,06% 0,84
  • Ç. ALTIN

    9950,07% 1,15

TEKNOLOJİ YATIRIMLARI ÇEKMEKÖY’DE DEVAM EDİYOR

TEKNOLOJİ YATIRIMLARI ÇEKMEKÖY’DE DEVAM EDİYOR

Ticarileştirme Odaklı Sürdürülebilir İşbirliği Platformu: İstanbul İnovasyon Ve Teknoloji Lisanslama Merkezi Projesi tanıtım toplantısı yapıldı

TEKNOLOJİ YATIRIMLARI ÇEKMEKÖY’DE DEVAM EDİYOR

Ticarileştirme Odaklı Sürdürülebilir İşbirliği Platformu: İstanbul İnovasyon Ve Teknoloji Lisanslama Merkezi Projesi tanıtım toplantısı yapıldı

Çekmeköy Belediyesi; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk-Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetim A.Ş. ortaklığında kurulacak olan Dijitalpark Teknokent tarafından hazırlanan ve İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile hayata geçecek olan Ticarileştirme Odaklı Sürdürülebilir İşbirliği Platformu İstanbul İnovasyon ve Teknoloji Lisanslama Merkezi Projesi içerisinde yer alan Üniversite, STK, Organize Sanayi Bölgesi gibi iştirakçi kuruluşlar arasında yer alarak teknoloji alanında attığı adımlara bir yenisini daha ekledi.

Belediyelerin, kamu kurumlarının, üniversitelerin, sivil toplum kuruluşlarının, teknokentlerin, organize sanayi bölgeleri faaliyetleri işbirliğini artırmak üzere bir etkileşim platformu kurulması amacıyla gerçekleştirilen projenin tanıtım toplantısına; Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar katıldı.

Toplantı; Dijitalpark Teknokent Çekmeköy yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Bölgeye, İstanbul’a ve tüm Türkiye’ye katma değer sağlayacak bu projenin iştirakçileri arasında;  Çekmeköy Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), İstanbul Gedik Üniversitesi, Girişimci İşadamları Vakfı, İMES Sanayi Sitesi, Strateji ve İnovasyon Araştırmaları Derneği- İnovader, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi, İstanbul Kent Üniversitesi, İstanbul Okan Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi, İstinye Üniversitesi, İstanbul Medipol Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), Teknopol İstanbul ve MÜSİAD yer alıyor.

İstanbul Kalkınma Ajansı yetkililerinin de aralarında yer aldığı katılımcılara hitaben Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk-Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Bayraktar açılış konuşması yaptı.  Tanıtım toplantısında projenin amaçları, hedefleri, ortakların görevleri ve  gerçekleştirilecek olan faaliyetler görüşüldü.

 

 



Başkan Çerkez'den Teşekkür Mesajı

AK Parti'den Aile Haftasında Aile Ziyareti

ÇEKMEKÖY AK PARTİ'DEN KAMUOYUNA MÜJDE!

ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRE DOSTU MODA DEFİLESİ: ATIKLARDAN GERİ DÖNÜŞÜM ŞIKLIĞI

Çekmeköy Kaymakamı Çelik İşyeri Ziyaretlerini Sürdürüyor

GÜLŞAH DURBAY’IN İSMİ HAYALİ OLAN KREŞDE ÖLÜMSÜZLEŞECEK

AK Parti İstanbul Milletvekili Çelik ve İlçe Başkanı Sırmacı'dan Kaymakam Çelik'e ziyaret

Beyhuder'in Ödül Töreni Rumeli Üniversitesi Anadolu Yerleşkesinde Gerçekleşti

Esat Kalay STK Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekmeköy'de Hastane Açtı

AK Parti Çekmeköy Reğaip Kandili'nde Camiilerde Vatandaşlara Lokum İkram Etti

Esat Kalay'dan MASSİAD'a Ziyaret

Bahadır Yıldız'dan Anlamlı Ziyaret

ÇEKMEKÖY AK PARTİ YKM BAŞKANLIĞI İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMUYOR

Çekmeköy AK Parti'den Anlamlı Program

Sivas Vadi Fedarasyonu'ndan Anlamlı Bir Etkiniik

Başkan Salim Çetinkaya'dan Muhtarlara özel İmzalı Cumhurbaşkanı Portresi

Başkan Çerkez'den Giyim Kursu'na Ziyaret

Misiad Genel Başkanı Feridun Öncel: Biz Gönül Hırsızlığından Yanayız

Çekmeköy Kent Konseyi, AFAD'la Stretejik Toplantı Gerçekleştirdi

Çekmeköy Belediyesi'nden Müzelere Gezi