• BIST 100

    15618,02%0,48
  • DOLAR

    43,28% 0,06
  • EURO

    50,84% 0,86
  • GRAM ALTIN

    6582,37% 1,34
  • Ç. ALTIN

    10624,85% 0,96

TEKNOLOJİ YATIRIMLARI ÇEKMEKÖY’DE DEVAM EDİYOR

TEKNOLOJİ YATIRIMLARI ÇEKMEKÖY’DE DEVAM EDİYOR

Ticarileştirme Odaklı Sürdürülebilir İşbirliği Platformu: İstanbul İnovasyon Ve Teknoloji Lisanslama Merkezi Projesi tanıtım toplantısı yapıldı

TEKNOLOJİ YATIRIMLARI ÇEKMEKÖY’DE DEVAM EDİYOR

Ticarileştirme Odaklı Sürdürülebilir İşbirliği Platformu: İstanbul İnovasyon Ve Teknoloji Lisanslama Merkezi Projesi tanıtım toplantısı yapıldı

Çekmeköy Belediyesi; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk-Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetim A.Ş. ortaklığında kurulacak olan Dijitalpark Teknokent tarafından hazırlanan ve İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile hayata geçecek olan Ticarileştirme Odaklı Sürdürülebilir İşbirliği Platformu İstanbul İnovasyon ve Teknoloji Lisanslama Merkezi Projesi içerisinde yer alan Üniversite, STK, Organize Sanayi Bölgesi gibi iştirakçi kuruluşlar arasında yer alarak teknoloji alanında attığı adımlara bir yenisini daha ekledi.

Belediyelerin, kamu kurumlarının, üniversitelerin, sivil toplum kuruluşlarının, teknokentlerin, organize sanayi bölgeleri faaliyetleri işbirliğini artırmak üzere bir etkileşim platformu kurulması amacıyla gerçekleştirilen projenin tanıtım toplantısına; Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar katıldı.

Toplantı; Dijitalpark Teknokent Çekmeköy yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Bölgeye, İstanbul’a ve tüm Türkiye’ye katma değer sağlayacak bu projenin iştirakçileri arasında;  Çekmeköy Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), İstanbul Gedik Üniversitesi, Girişimci İşadamları Vakfı, İMES Sanayi Sitesi, Strateji ve İnovasyon Araştırmaları Derneği- İnovader, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi, İstanbul Kent Üniversitesi, İstanbul Okan Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi, İstinye Üniversitesi, İstanbul Medipol Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), Teknopol İstanbul ve MÜSİAD yer alıyor.

İstanbul Kalkınma Ajansı yetkililerinin de aralarında yer aldığı katılımcılara hitaben Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk-Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Bayraktar açılış konuşması yaptı.  Tanıtım toplantısında projenin amaçları, hedefleri, ortakların görevleri ve  gerçekleştirilecek olan faaliyetler görüşüldü.

 

 



Üsküdar’ın geleceği masa başında değil, sahada şekillenecek

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN MİRAÇ GECESİ PROGRAMI

Başkan Çerkez'den Halk Buluşması

Başkan Çerkez Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN GELENEKSEL BASIN BULUŞMASI

Kaymakam Resul Çelik'i Doğa Severler Derneği Ağırladı

Üsküdar AK Parti Yerel Basını Unutmadı

Çekmeköy AK Parti'den Anlamlı Ziyaret

EntaCars'dan Gazetecilere Sürpriz Kutlama

Çeksiad Bu Yılda Gazetecileri Unutmadı

Çekmeköy AK Parti'den 10 Ocak Buluşması

Kaymakam Çelik'e İstanbul Valisi'nden Başarı Belgesi

Başkan Nezih Mert Yeniden Güven Tazeledi

Başkan Çerkez'den Soğuk Havada Sıcak İkram!

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDE KAR NÖBETİ

GÜYAD 17. GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Çekmeköy Kültür ve Sanatın Adresi Oldu

İl Afet Risk Azaltma Planları (İRAP) Toplantısı Çekmeköy'de Yapıldı

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'ndan Anlamlı Ziyaret

Ensar Vakfı Ümraniye Şubesi Açılış Yemeği Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

Spor Odaklı Yaşam Kültürü Çekmeköy’de Yaygınlaşıyor