Tarih: 12.05.2022 16:28

TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat Sancaktepe’de Saha Çalışması Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat Sancaktepe’de Saha Çalışması Yaptı

Türkiye Değişim Partisi saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, Sancaktepe TDP İlçe teşkilatı tarafından organize edilen Sancaktepe’deki saha çalışmalarına katıldı.

Sabah Sancaktepeli muhtarlarla kahvaltıda görüşen Polat, muhtarlara partilerinin muhtarlar ile ilgili görüş ve düşüncelerini aktardı ve muhtarlardan da taleplerini dinledi. Programa Merve Mahalle Muhtarı Nihat Bıyık, Sefa Mahalle Muhtarı Cengiz Dikmen, Yenidoğan Merkez Mahalle Muhtarı Halil Feyzullah Berber, Yunus Emre Mahalle Muhtarı Emin Güveli, Fatih Mahalle muhtarı Sadık Belkıs, Osmangazi Mahalle Muhtarı Harun Dağ, Meclis Mahalle Muhtarı Hasan Ağtepe, Akpınar Mahalle Muhtarı Abdurrahman Bozkır, Abdurrahmangazi Mahalle Muhtarı Hüseyin Kocagöz, İnönü Mahalle Muhtarı Nilifer Kantekin, Eyüp Sultan Mahalle Muhtarı Mustafa Bababcan, Sarıgazi Mahalle Muhtarı Mustafa Arslantaş ve Emek Mahalle Muhtarı Murat Bilikli katıldı.

Daha sonra esnaf gezileri ve STK ziyaretlerini sürdüren Polat, Sancaktepelilerin kendilerine gösterdiği ilgiden oldukça memnun oldu.

Saha çalışmalarına TDP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Başar Akıncı, Özcan Mataracı ve İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Çakar ve Sancaktepe İlçe Başkanı Şenel Mutlu ve yöneticiler katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —