TDP İL Başkanı Yusuf Polat Yeni Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarını Açıkladı

 

TDP İL Başkanı Yusuf Polat Yeni Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarını Açıkladı

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Yusuf Polat partisinin kadın ve gençlik kolları kurultay çalışmaları ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu.

Polat açıklamasında; “Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Kadın kolları ve Gençlik Kolları 1. Olağan Kurultayı 15.01.2022 Cumartesi günü gerçekleştirilmiştir.

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı seçimi için Sn Berna Özdemir ve Sayın Arzu Çakar Hanımlar listeleri ile aday olmuşlardır. Oyların çoğunluğunu alarak seçimi kazanan Arzu Çakar Hanım’a yeni görevlerinde başarılar diler, eski başkan Sn Kader Yeğit Hanım’a bu güne kadar sürdürmüş olduğu Kadın Kolları başkanlığı görevinde gösterdiği tüm özverili çalışmaları için ayrıca teşekkür ederiz.

İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı seçimine tek liste ile girilmiş olup halihazırda İl Gençlik Kolları Başkanı olan Sn Ahmetcan Mahmut Demir yeniden seçilmiştir. Kendisine ve ekibine yeni dönemde başarılar dileriz.

Demokrasi şenliği havasında geçen bu  seçimlerde  görev  alan,  oy  kullanan,  ve  il  başkanlığı binamızda bizleri yalnız bırakmayan siz sayın haber emekçisi dostlarımıza teşekkür ederiz.”