Tarih: 18.10.2021 13:55

TDP  Avcılar İlçe Başkanlığı Sarıgül'ün Katılımı İle Gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

TDP  Avcılar İlçe Başkanlığı Sarıgül'ün Katılımı İle Gerçekleşti

Türkiye Değişim Partisi İstanbul Avcılar İlçe Başkanlığı açılışı Genel Başkan Sn. Mustafa Sarıgül, İl Başkanı Yusuf Polat, İstanbul İl ve İlçe Teşkilatları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. 

İstanbul İl Başkanlığı’nın koordinesinde Çağlayan’dan başlayan 250 araçlık konvoy ile Avcılar ilçesine ulaşıldıktan sonra parti otobüsü üzerinden halka seslenen Genel Başkan Mustafa Sarıgül, konuşmasının ardından ilçe açılışını gerçekleştirdi.

 ‘Başbakan Sarıgül’ sloganlarıyla karşılanan Genel Başkan Mustafa Sarıgül konuşmasında vatandaşlara şu şekilde seslendi;
‘Güzelliğe hoş geldiniz, vicdana hoş geldiniz, güzel Türkiye’yi yönetmeye hoş geldiniz. Kötülemek için, karalamak için asla dolaşmıyoruz. Çare bulmak için dolaşıyoruz. Türkiye’mizde yeni bir enerjiye, yeni bir hayat sahasına ihtiyaç var, o yeni enerji bu hayat sahası da Allah’ım izin verirse, yurttaşlarım takdir ederse inşallah Türkiye Değişim Partisi olacaktır.

Hiçbir Endişeniz olmasın! Türkiye değişim partisi sağ ya da sol bir parti değildir, Türkiye değişim partisi Bayrağımıza bağlı olan, Bismillah diyerek inançlarımıza saygı gösteren, din farkı dil farkı, ırk farkı, kültür farkı, mezhep farkı gözetmeden bütün ulusumuzu kucaklayacak Türkiye Cumhuriyeti’nin en demokratik kitle partisidir.’




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —