SODAM SERGİSİ AÇILIŞINA KAYMAKAM ÇELİK KATILDI

SODAM SERGİSİ AÇILIŞINA KAYMAKAM ÇELİK KATILDI 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Çekmeköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hizmete sunulan ‘Sosyal Dayanışma Merkezi’ (SODAM) Projesi Merkezi’ndeki kursların 2022-2023 Yıl Sonu Sergisi gerçekleşti.

14 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşen sergi açılışına; Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, daire amirleri, muhtarlar, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış sonrası sergilenen el emeği göz nuru çalışmaları yakından inceleyen Kaymakam Çelik, kursiyerler ile sohbet etti. Kursiyerlerlerden SODAM projesi için gelen olumlu görüşler sebebiyle kursların aynı şekilde devam edeceğinin müjdesini veren Kaymakam Çelik, "Burada sergilediğiniz profesyonelce üretilmiş çalışmalarda büyük emek var. Ben bu emek için sizleri, öncülük eden öğretmenimizi tebrik ediyorum, serginiz hayırlı olsun, sağlıklı günler diliyorum" dedi.

Çekmeköy Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM)'da eğitim gören kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği “2022 - 2023 Yılsonu Sergisi”, Kaymakam Resul Çelik'in katılımıyla SODAM'da gerçekleşti.

Kursiyerlerin yıl boyunca ortaya çıkarttığı ürünleri tek tek inceleyen Kaymakam Çelik, emek ve özverileri için tüm kursiyerleri tebrik etti, sağlıklı günler diledi.