• BIST 100

    11116,99%-0,92
  • DOLAR

    49,61% 0,08
  • EURO

    55,58% -0,14
  • GRAM ALTIN

    6383,95% -0,62
  • Ç. ALTIN

    10322,22% -0,55

Sivas Vadi Feserasyonu'ndan Anlamlı Bir Etkinlik

Sivas Vadi Feserasyonu'ndan Anlamlı Bir Etkinlik

Sivas Vadi Federasyonu, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu ölümünün 17. yılında anma ve anlama programı düzenleyerek Yazıoğlu hatırasını canlandırdı.

Sivas Vadi Feserasyonu'ndan Anlamlı Bir Etkinlik

Sivas Vadi Federasyonu, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu ölümünün 17. yılında anma ve anlama programı düzenleyerek Yazıoğlu hatırasını canlandırdı.

Üsküdar Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen anma ve anlama programına AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, eski milletvekilleri Metin Külünk ile Ali Turan, BBP İstanbul İl Başkanı Selim Şimşek, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu, BBP Üsküdar İlçe Başkanı Nurettin Gözükızıl, Marmara Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (MÜMDER) Başkanı Mehmet Genç, Sivas Spor Kulübü As Başkanı Yücel Aydın, İstanbul Taksi Esnaf Oda Başkanı İsmet Dalcı ve Yönetim Kurulu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, memleket derneklerinin temsilcileri ve İstanbul’da ikamet eden Sivaslılar katıldı.

Programda bir konuşma yapan Milletvekili Erdem, “Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun tüm yönleriyle ömür boyu yaşadığı mücadeleye bir daha şahit olduk. Yerli, Milli düşünceye sahip, vesayet odaklarına karşı dik duruşuyla hafızalarda silinmeyen bir iz bıraktı, mekânı Cennet olsun. Programı organize eden Sivas Vadi Federasyonu Başkanı Ersoy Özbek ve ekibini tebrik ediyorum.” dedi.

Sivas Vadi Federasyonu Başkanı Ersoy Özbek ise konuşmasında; “Milletimizin gönlünde derin izler bırakmış büyük bir dava adamı ve gönül insanını, Muhsin Yazıcıoğlu’nu anmak ve anlamak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. O, dimdik ve dosdoğru bir siyasetçi; inancı, duruşu ve ilkeleriyle örnek olmuş bir liderdi. Hayatı boyunca doğruluğu dürüstlüğü, mertliği, Delikanlılığı ile milletine ve değerlerine bağlı olması ile Türk Dünyasında iz bıraktı. Zorluklar karşısında geri adım atmayan, bedel ödemekten çekinmeyen bir karakter sergiledi. Bugün onu anmak, sadece geçmişi hatırlamak değil; onun fikirlerini, mücadelesini ve ahlaki duruşunu anlamak ve yaşatmaktır. Bizlere düşen görev, onun bıraktığı bu mirası doğru kavramak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun Ruhu şad, mekânı cennet olsun.” dedi.



Türkiye Diyanet Vakfı Çekmeköy Şubesi Kadın Kollarından “Bir Oyuncak Bir Umut” Projesi

Türkiye Diyanet Vakfı Çekmeköy Şubesi Kadın Kollarından “Bir Oyuncak Bir Umut” Projesi

KAYA ÇARDAK, TOKAT TANITIM GÜNLERİ’NDE HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

ÇEKMEKÖY GİRESUNLULAR DERNEĞİ’NDEN İSTİŞARE TOPLANTISI

ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya Ankara Valisi Canbolat’ı Makamında Ziyaret Etti

Sancaktepe AK Parti'den İstişare Toplantısı

Anadolu’nun Yöresel Lezzetleri ve Kadın Emeği Çekmeköy’de Buluştu!

Başkan Kızılkaya'dan Elmalıkent Muhtarına Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir: “Vatandaşımızın her türlü talebine değer veriyoruz”

BAŞKAN İSMET YILDIRIM, “TÜRKİYE YÜZYILI’NDA MARKA ŞEHİRLER” PROGRAMINDA ÜMRANİYE’Yİ ANLATTI

HEKİMBAŞI’NDA YENİ YAŞAMA YEŞİL DOKUNUŞ

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE 20 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ

Musa Sağdıç’a Destek Artıyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Özdemir, Şile’de selden etkilenen vatandaşlarla buluştu

ÇEKMEKÖY VATAN KAHRAMANLARI ŞEHİT VE GAZİ DERNEĞİ'NDEN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

ÇEKSİAD’DAN ÇEKMEKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

DUDULLU’YA YENİ BİR MEYDAN KAZANDIRILIYOR

ÜMRANİYE’DE PARKLAR DAHA MODERN VE KULLANIŞLI HALE GETİRİLİYOR

Misiad Üsküdar Şube Başkanı Burhan Makıroğlu'dan Muhtar Günü Mesajı

Abdullah Özdemir selden etkilenen vatandaşları ziyaret etti: “Kalıcı çözüm için dönüşüm sürecini başlatmalıyız”

Başkan Yıldırım ve Çetinkaya'dan Yağmur Mesaisi

Ümraniye AK Parti'den Yağmurdan Zarar Gören Vatandaşlara Ziyaret