• BIST 100

    11116,99%-0,92
  • DOLAR

    49,61% 0,08
  • EURO

    55,58% -0,14
  • GRAM ALTIN

    6383,95% -0,62
  • Ç. ALTIN

    10322,22% -0,55

Sancaktepe'de riskli binaların yıkımına başlanıyor!

Sancaktepe'de riskli binaların yıkımına başlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 11 ilde afetzedelerin yaralarının sarılması için çalışmalar sürerken İstanbul'da Sancaktepe Belediyesi’de kentsel dönüşüm çalışmalarına başlıyor.

Sancaktepe'de riskli binaların yıkımına başlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 11 ilde afetzedelerin yaralarının sarılması için çalışmalar sürerken İstanbul'da Sancaktepe Belediyesi’de kentsel dönüşüm çalışmalarına başlıyor. İlçede kentsel dönüşüm kapsamında deprem riski nedeniyle yeniden yapılacak 4 mahalle’de ki 11 binanın yıkım çalışmalarına başlıyor.
3 Mart Cuma günü ilçede yüksek risk taşıyan, 4 mahalle’de bulunan 11 binanın 4 tanesinin yıkımına başlanacak.
Samandıra, Yenidoğan ve Sarıgazi bölgesinde  ilk etapta belirlenen binaların yıkımının ardından ilçe genelinde acil yıkılması gereken 88 binan da bu ay içinde yıkılarak kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat çalışmalarına başlanılacak. 
Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, son depremin ardından ilçede kentsel dönüşüm ve hasarlı binaların yıkımı ile ilgili çalışmaları hızlandırdıklarını belirterek “Kanunun bize vermiş olduğu yetkiye istinaden eski deprem yönetmeliğine göre yapılmış binaları eskisinden başlayarak, yıkmaya başlıyoruz.Önümüzdeki süreçte çalışmaları daha da hızlandırarak İlçemizi beklenen Marmara depremine hazır hale getirip vatandaşlarımızın can ve mal kaybının önüne geçme konusunda tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” dedi. 
3 Mart Cuma günü Merve Mahallesi Mübacir sokak no 3'deki yıkılacak binada Belediye Başkanı Şeyma Döğücü de hazır bulunacak. 



ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya Ankara Valisi Canbolat’ı Makamında Ziyaret Etti

ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya Ankara Valisi Canbolat’ı Makamında Ziyaret Etti

Sancaktepe AK Parti'den İstişare Toplantısı

Anadolu’nun Yöresel Lezzetleri ve Kadın Emeği Çekmeköy’de Buluştu!

Başkan Kızılkaya'dan Elmalıkent Muhtarına Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir: “Vatandaşımızın her türlü talebine değer veriyoruz”

BAŞKAN İSMET YILDIRIM, “TÜRKİYE YÜZYILI’NDA MARKA ŞEHİRLER” PROGRAMINDA ÜMRANİYE’Yİ ANLATTI

HEKİMBAŞI’NDA YENİ YAŞAMA YEŞİL DOKUNUŞ

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE 20 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ

Musa Sağdıç’a Destek Artıyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Özdemir, Şile’de selden etkilenen vatandaşlarla buluştu

ÇEKMEKÖY VATAN KAHRAMANLARI ŞEHİT VE GAZİ DERNEĞİ'NDEN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

ÇEKSİAD’DAN ÇEKMEKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

DUDULLU’YA YENİ BİR MEYDAN KAZANDIRILIYOR

ÜMRANİYE’DE PARKLAR DAHA MODERN VE KULLANIŞLI HALE GETİRİLİYOR

Misiad Üsküdar Şube Başkanı Burhan Makıroğlu'dan Muhtar Günü Mesajı

Abdullah Özdemir selden etkilenen vatandaşları ziyaret etti: “Kalıcı çözüm için dönüşüm sürecini başlatmalıyız”

Başkan Yıldırım ve Çetinkaya'dan Yağmur Mesaisi

Ümraniye AK Parti'den Yağmurdan Zarar Gören Vatandaşlara Ziyaret

Başkan Torlak Su Baskınlarından Zarar Gören Vatandaşları Ziyaret Etti

Vatan Kahramanları Şehit Gazi Dernek Başkanı Ormancı Muhtarlar Günü Mesajı Yayımladı

BAŞKAN YILDIRIM, YAĞIŞTAN ETKİLENEN MAHALLELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU