Tarih: 10.09.2022 20:45

Sabri Şenel'in Mutlu Günü

Facebook Twitter Linked-in

Sabri Şenel'in Mutlu Günü


İstanbul'un önemli iş insanlarından eğitimci ve aynı zamanda siyasi kimliği ile de ön plana çıkan ve Ülkücü Hareketin önemli simalarından Göksu Sürücü Kursu ve Ümraniye Sınav Anadolu Liseleri Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Şenel’in oğlu Salih Şenel'i evlendirdi.                                 

iDuygu Payidarol ile hayatını birleştiren Salih Şenel'in düğün ve nikâh merasimlerinde önemli simalar yer aldı.               

Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayında gerçekleşen nikah ve düğün merasimine Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erkal, Prof. Dr. Kenan Aydın, Prof. Dr. Yusuf Devran, AK Parti Ümraniye ilçe başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, GÜYAD başkanı Tahsin Söğüt, GÜSİAD başkanı Yüksel Yalçın, Eski ilçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Bayram Canlı, Gültekin Şenel ve Av. Yunus Akçay, Şenel ve Payidarol aileleri ve yakınlarının yanı sıra siyaset ve iş dünyasından bir çok tanıdık isim katıldı.

Nikah merasimi nedeniyle duygularını paylaşan Sabri Şenel, “Evlatlarımız Salih ve Duygu’nun bu mutlu gününde nikah törenine yoğun teşrifleri ile bizleri onurlandıran bizi yalnız bırakmayan tüm eş, dost, arkadaş ve tüm saygı değer davetlilere yürekten teşekkür ediyorum. Türkün bu geleneğini ebedi kılma hassasiyetini gösteren bu kadirşinas dostların önünde saygı ve hürmetle eğiliyoruz. Kurulan tüm yuvalar mutlu, mesut ve bahtiyar olsun. Hayırlı nesiller olsun. Türkün ocağı tütsün” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —