9008,87%-0,12
39,18% -0,12
44,82% 0,27
4250,58% 2,46
6711,98% 1,36
Saadet Partisi İstanbul'da Kongre Heyecanı Yaşıyor
Saadet Partisi İstanbul İl Kongresine saatler kala Partililerin heyacanı dorukta. Genel Başkan değişiminin ardından yeni bir heyecan ve vizyonla sahaya inen Saadet Partisi aynı heyecanı İstanbul içinde hayata geçirmeye çalışıyor.
‘Heyecan Dorukta, Umuda Sadece 1 Gün Kaldı!’ sloganı ile heyacanını paylaşan Partililer, “Yarın Haliç’te, sadece bir kongre değil, bir gelecek inşa ediyoruz! Adaletin, merhametin ve hakkaniyetin şehri İstanbul için vicdanı, ahlakı ve liyakati esas alan yeni nesil siyasetin adımlarını birlikte atıyoruz. Yaşanabilir bir İstanbul için yola çıkıyoruz” dediler.
‘Hazırsan, seni de bekliyoruz!’ Diyerek tüm İstanbulluları 1 Haziran Saat 11.00 ‘de Haliç Kongre Merkezi’ne davet ettiler.