Orçun Sekercioğlu Ümraniye Esnaf Odasını Ziyaret Etti

Orçun Sekercioğlu Ümraniye Esnaf Odasını Ziyaret Etti
Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın daveti üzerine yönetim kurulu toplantısına katılan Ümraniye Belediye Meclis 2. Başkan Vekili, İFADER Genel Başkanı, KAS-Der Genel Başkan Vekili ve Orçun Şekercioğlu, Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Özdil ve yönetim kurulu üyeleri ile güncel konular ve esnaf sorunları üzerine sohbet gerçekleştirdiler.
Mehmet Özdil’in başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına Esnaf Odası yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 
Toplantı ile ilgili konuşan Orçun Şekercioğlu,” Biz her zaman esnaflarımızın sorunları ile yakinen ilgileniyoruz ve sorunları beraber çözmeye hazırız. Esnaf odasının çalışmalarını yakından takip ediyor, taktir ediyoruz” dedi.
Başkan Özdil ise yaptığı açıklamada, “Ümraniye’mizin sevilen sayılan saygıdeğer iş insanı, siyasetçi ve kanaat önderlerinden değerli kardeşim Orçun beyin ziyaretleri bizi onurlandırmıştır. Kendisine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Kendisi ile verimli bir sohbet gerçekleştirdik” dedi.