OKULLARIN TEMİZLİK MALZEMESİ ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ

OKULLARIN TEMİZLİK MALZEMESİ ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ'NDEN

 

Çekmeköy Belediyesi İlçedeki tüm devlet okulların temizlik malzemesi ihtiyacına karşılık verdi. Belediye ekipleri tarafından okullara temizlik malzemeleri teslim edildi.

Eğitim öğretim dönemi başlamadan önce ve okullar açıldıktan sonra eğitim alanında birçok çalışmaya imza atan, ilçedeki tüm devlet okullarında öğrencilerin sağlıklı ortamlarda eğitim alabilmeleri bakım onarım ve tadilat çalışmaları gerçekleştiren Çekmeköy Belediyesi; yeni bir çalışmaya daha imza attı. İlçedeki tüm devlet okullarına temizlik malzemesi yardımı yapıldı.

Temizlik malzemesi desteği devam edecek

Eğitim öğretim dönemini ikinci döneminde de devam edecek temizlik malzemesi destek paketleri içerisinde; sıvı el sabunu, çamaşır suyu, tuvalet kağıdı, yüzey temizleyici, sıvı bulaşık deterjanı, cam temizleyici, tuvalet temizleyici, kağıt havlu ve sıvı ovma maddesi gibi ürünler bulunuyor.

"Temiz okullar sağlıklı nesiller için"

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Maalesef son günlerde ülkemizin bir numaralı gündem maddesi okulların içinde bulunduğu durum. Bu durumu ortadan kaldırmak için bir çalışma başlattık. Temiz okullar, sağlıklı nesiller için Çekmeköy’de bulunan tüm okullarımıza temizlik malzemesi dağıtıyoruz. Güler Yüzlü Çekmeköy için var gücümüzle çalışıyoruz. Fikri Hür vicdanı hür nesiller için eğitime destek veriyoruz ve tam yol ileri diyoruz” dedi.