​​​​​​​Mesam’ın Yeni Yönetimine Kimler Karşı?

Mesam’ın Yeni Yönetimine Kimler Karşı?

Geçtiğimiz yıl kongresi yapılan ve uzun süre kayyum yönetimi ile idare edilen Mesam’da kongre sonrası bazı kimselerin rahatsızlıklarına neden oldu.

Mesam’ı yönetemeyen ve birçok yolsuzluklara adı karışan bazı eski yöneticiler ve onların şakşakçıları nedense şimdi Mesam’ın şeffaf yönetiminden rahatsız oluyorlar?

Mesam’ı babalarının çiftliği gibi yöneterek hak hukuk tanımayanlar, şimdi de Mesam’a bir değer ve kimlik kazandıran Recep Ergül ile uğraşmaya başladılar. Ama artık Mesam kanaatimizce eskiye dönmeyecek ve daha ileri gidecektir.

Konu ile ilgili konuşan bazı üyeler, “Mesam’ı karanlığa sokanlar ışıktan rahatsız oldular ve yeniden Mesam’ı karanlığa sokmaya çalışıyorlar. Ama bunu asla başaramayacaklar” dediler.

Mesam Başkanı Recep Ergül ise sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada; “İbretle izleyin. Genel Kurul öncesi bize karşı başlatılan sistematik saldırılar, her geçen gün artarak devam ediyor. Komplo, ayak oyunları, yasa dışı dinleme ve kayıtlara başvuranlar belli. Şerefini ve haysiyetini yitirmiş kişiler. Onlarla işbirliği yapanlar unutmasınlar; Bu alçaklık gelir sizi de bulur. MESAM Gerçekleri imiş! Neyin gerçeği bu ? Her zaman her yerde konuştuğum şeyleri, alçakça bir şekilde takip ettiğiniz yerde de söylemişim. Hayatım boyunca sadece yaradanın karşısında eğildim. Başka da bir güç tanımadım, tanımıyorum. Hiç bir zorbalığın karşısında eğilmedim, eğilmeyeceğim. Buyurun izleyin bakalım ne varmış ?” Dedi. https://youtu.be/00rgQoqk0l4