• BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

MAVİ BEYAZLILAR YENİ SEZONUN AÇILIŞINI YAPTI

MAVİ BEYAZLILAR YENİ SEZONUN AÇILIŞINI YAPTI

Beyşehir Belediyespor Bu yıl, Konya 1.Amatör Küme ‘de vereceği mücadelenin ilk açılış maçını gerçekleştirdi.

MAVİ BEYAZLILAR YENİ SEZONUN AÇILIŞINI YAPTI

Beyşehir Belediyespor Bu yıl, Konya 1.Amatör Küme ‘de vereceği mücadelenin ilk açılış maçını gerçekleştirdi.

Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda gerçekleştirilen açılışta, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, mavi-beyazlılara yeni futbol sezonunda başarı dileğinde bulundu. 

Başkanımız Bayındır,  “Sizlerden sportmenliği, centilmenliği ön planda tutarak güzel sonuçlar ve başarılar bekliyoruz. Size yakışan, sahada taşıdığınız formanın hakkını vermek. Kendinize yapılmasını istemediğiniz davranışları, bir başkasına yapmamak olsun” şeklinde konuştu.

Hazırlık maçı öncesinde Beyşehir Belediyespor ve Üzümlüspor’lu futbolcularla toplu olarak birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanımız Bayındır, sezon açılışında aynı kümede mücadele verecek olan bir diğer temsilcimiz Üzümlüspor’a da başarı temennisinde bulundu. 

Açılış maçını, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, AK Parti ilçe Başkanı Recep Elkin, CHP İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Mehmet Gümüşkan, oda ve derneklerin temsilcileri ve takım yöneticileri izledi.

Beyşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ali Karabacak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2021-2022 sezonuna hazırlık amacıyla bugün oynadıkları müsabakanın takımdaki eksiklikleri görme adına çok iyi bir fırsat olduğunu belirterek, “Sadece ilçemizin gençlerinden oluşturduğumuz takımımız, inşallah sezona daha hazır hale gelecektir. Ayrıca ilçemizin temsilcilerinden Üzümlüspor’a da yeni sezonda başarılar diliyorum.”ifadelerini kullandı.



Kamuran Kafe Kahvaltı Çekmeköy Nişantepe'de Açıldı

Sabri Şenel’den İklim Yasası İle İlgili Açıklama

YAZ SPOR OKULLARI DOLU DOLU GEÇİYOR

ESENEVLER MAHALLESİ YENİ ASFALTIYLA DAHA KONFORLU

ÜMRANİYE’DE PARKLARDA BAKIM, ONARIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

ÜMRANİYE’DE OKÇULUK KURSLARIYLA KÜLTÜREL MİRAS YAŞATILIYOR

Ayyıldız Derneği Afrika’da İkram Sofraları Kuruyor

Önceki Dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ASİAD Heyetinden Ziyaret

RİSKLİ YAPILAR YENİLENİYOR ÜMRANİYE DÖNÜŞÜYOR

YUVAMIZ ÇEKMEKÖY’DE 2025-2026 EĞİTİM YILI İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI

SEMANUR YÜKSEL AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

MESUT ÖZİL, TRABZON PARK’TAKİ SPOR TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

ŞAMPİYONANIN YILDIZLARI ÜMRANİYE’DEN ÇIKTI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ GELENEKSEL TÜRK OKÇULUK TAKIMI 7 MADALYA İLE DÖNDÜ

ÜMRANİYE’NİN PARKLARINDA YAZ COŞKUSU: ÇOCUK FESTİVALİ BAŞLADI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GAZZE İÇİN ANLAMLI PROGRAM

ORMAN YANGINLARINA BÜYÜK ÇÖZÜM: DOĞAL GAZLI MANGAL UYGULAMASI

MORİTANYA EĞİTİM BAKANI, ÜMRANİYE BİLİM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Suriye Bayır Bucak Türkmenlerinde Türkiye Sevinci

Çekmeköy'lü Giresunlular Piknikte Doyasıya Eğlendi

Üsküdar Üniversitesi “2. Al-İ Beyt Sempozyumu” düzenledi