• BIST 100

    17249,58%-0,47
  • DOLAR

    43,73% 0,04
  • EURO

    51,86% 0,08
  • GRAM ALTIN

    6854,66% -0,03
  • Ç. ALTIN

    11540,33% 0,00

İSTİHDAM FUARI İKİNCİ KEZ KAPILARINI AÇIYOR

İSTİHDAM FUARI İKİNCİ KEZ KAPILARINI AÇIYOR

Ümraniye Belediyesi tarafından “Burada İş Var!” sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Ümraniye İstihdam Fuarı 2 Aralık’ta başlıyor. Üç gün sürecek olan fuarda yüzlerce kişiye istihdam sağlanacak.

İSTİHDAM FUARI İKİNCİ KEZ KAPILARINI AÇIYOR

Ümraniye Belediyesi tarafından “Burada İş Var!” sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Ümraniye İstihdam Fuarı 2 Aralık’ta başlıyor. Üç gün sürecek olan fuarda yüzlerce kişiye istihdam sağlanacak.

Ümraniye Belediyesi bünyesinde yer alan İstihdam Merkezi kurulduğu 2010’dan beri binlerce Ümraniyeli’nin iş sahibi olmasına aracılık etti. Personel arayan işletmeleri ve iş arayan vatandaşları bir araya getiren İstihdam Merkezi, hem işletmelerin hem de iş arayanların nitelik ve taleplerine uygun yönlendirmeler yapıyor. Firmalar ve iş arayan vatandaşlar  istihdam.umraniye.bel.tr adresi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebiliyor. İstihdam Merkezi ayrıca personel arayışında olan işletmeleri ve iş arayışında olan vatandaşları da bir araya getiriyor. İstihdam Merkezi’nin veri tabanında yer alan firmalar ve personel adayları buluşturularak, görüşmeleri sağlanıyor. Ayrıca sistemde yer alan adaylara kısa mesaj atılarak firmalarda, yapılacak mülakatlara katılmaları sağlanıyor.

İlki geçen yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören Ümraniye İstihdam Fuarı kapılarını cuma günü Santral Etkinlik Alanı’nda açıyor. Bu yılki fuara farklı sektörlerde faaliyet gösteren 97 firma katılacak. Üç gün sürecek olan 2. Ümraniye İstihdam Fuarı 10.00 ila 18.00 saatleri arasında ziyaretçi kabul edecek. Fuar, 4 Aralık’ta sona erecek.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen fuarı; 25 bin kişi ziyaret etmiş ve yapılan görüşmelerde firmalar tarafından 9 bin CV alınmıştı. Yapılan değerlendirmelerin ardından yüzlerce kişi istihdam edilmişti.



AK Parti Çekmeköy Sosyal Politikalar Başkanlığı Ramazan Ayı Çalışma Programını Görüştü

Ümraniye AK Parti Komisyon Üyelerini Ramazan Mesaisi İçin Topladı

22. GELENEKSEL RESİM, HİKÂYE VE ŞİİR YARIŞMASI’NA BAŞVURULAR BAŞLADI

ÜMRANİYE RAMAZAN’A HAZIR: MANEVİYAT, PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA AYI BAŞLIYOR

Başkan Çerkez Doğa Parkta Vatandaşların Sıcak İlgisi İle Karşılaştı

AK PARTİ İSTANBUL TEŞKİLATI MAHALLE BAŞKANLARINI KAMPA ALDI

Çekmeköy Belediyesi'nden Camilerde Ramazan Temizliği

ORDER'DE CEMAL GENÇ GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'ndan STK'lar İle Manevi Buluşma

HANİFE TÜRKOĞLU: ÇEKMEKÖY’DE GİRESUNLULAR BİRLİK VE DAYANIŞMA İLE GÜÇLENİYOR

GİHSAD ÜYELERİ DAYANIŞMA VE İŞTİŞARE İÇİN TOPLANDI

Çekmeköy'de Çedes Toplantısı

Çekmeköy Müftülüğü'nden Afet Eğitimi

Saadet Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı'ndan Örnek Çalıştay

GÜLŞAH DURBAY’IN ADINI YAŞATACAK ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ AÇILDI

Çekmeköy Trabzonlular Saadet Partisini Ağırladı

DMM Temizlik Hizmet ve Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme Yaptı

HEKİMBAŞI MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’NDE SON AŞAMAYA GELİNDİ

ÜMRANİYE’DE TONLARCA HAMSİ DAĞITILDI

Ormancı, Hayırseverlerin Yardımlarını İhtiyaç Sahiplerine İletiyor

6 ŞUBAT DEPREMİ ÜÇÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNDE SERGİ VE PROGRAMLA ANILDI