Tarih: 02.02.2023 19:34

İstanbullu Gazeteciler Armutlu Gezisinden Döndü

Facebook Twitter Linked-in

İstanbullu Gazeteciler Armutlu Gezisinden Döndü 

İstanbul Anadolu Yakasında görev yapan bazı gazeteciler Armutlu'da faaliyet gösteren Erdem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Armutlu Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Erdem'in davetlisi olarak Armutlu'ya gezi ziyareti gerçekleştirdi.

Armutlu gezisini tamamlayarak İstanbul'a dönen gazeteciler, Armutlu gezisi ile ilgili yaptıkları açıklamada, kendilerini davet ederek bu geziye öncülük eden Sedat Erdem'e ve kendilerini sıcak bir misafirperverlik ile karşılayan Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın'a, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat'a, Armutlu Emniyet Müdürü Erhan Özarslan'a, Armutlu Müteahhitler Derneği Başkanı Köksal Fettahoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.                   

İki günlük Armutlu gezisinde Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat'a ve Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın'a teşekkür ve nezaket ziyareti gerçekleştiren gazetecilere  Kaymakam Aydın ve  Belediye Başkanı Tokat teşekkür ettiler. 

Ziyaret sırasında gazetecilere Armutlu'nun sembolü olan zeytin ve zeytinyağı hediye eden Belediye Başkanı Tokat, gazetecileri tekrar Armutlu'ya davet etti. Gazeteciler de Başkan Tokat'a teşekkür ederek, Başkanı İstanbul'a davet ettiler.        

Ziyaretler sırasında kendilerine akşam yemeği ikram eden Armutlu Müteahhitler Derneği Başkanı Köksal Fettahoğlu ve yönetimine de teşekkür eden gazeteciler, geziden memnun ve mutlu bir şekilde İstanbul'a dönüş yaptılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —