Tarih: 17.03.2024 19:51

İBB ADAYI MURAT KURUM SANCAKTEPE'DE KONUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sancaktepe Aydos Millet Bahçesi Açılış Töreni’ne katıldı.

CHP’li İBB yönetiminin beton döktüğü metro şantiyesini işaret eden Kurum, “Buraya hafriyat döktüler, hatırlıyorsunuz değil mi? Şimdi ne yapıyorlar? ‘İşe başlama töreni’. Böyle bir tören duydunuz mu? Ben duymadım. 25 yıldır çalışıyorum, temel attım, iş bitirdim, açılış yaptım, anahtar teslim ettim ama ‘işe başlama töreni’ diye bir tören duymadım. Senin 4 yıldır aklın neredeydi?” diye konuştu.

CHP’li İBB Başkanı’nın sürekli ‘engellendik’ bahanesine sığındığını ifade eden Kurum, “Engellendiysen o zaman bu milletin parası nerede? Madem iş yapılmadı, nerede bu milletin parası?”* diye sorarak “Bu paralar reklama gitti. Oralara girmiyorum, kulelere girmiyorum.” dedi.

Verdiği sözleri daima tuttuğunu vurgulayan Kurum, "Bugün 81 ile gitsek 81 ilde vatandaşımız şunu net bir şekilde söyler: ‘Murat Kurum söylüyorsa eğer, Murat Kurum yapar’. ‘Murat kurum sözünü tutar, Murat Kurum sözünü tutmak için gece gündüz çalışır.’ Aynı anlayışla ‘Sadece İstanbul’ diyerek, İstanbul’un sorunları için çalışacağız.” şeklinde konuştu.

CHP’li İBB yönetiminin metro performansını eleştiren Murat Kurum, konuşmasını, “Metro nasıl yapılır, onlara göstereceğiz. 5 yıllık üzüntüyü, 5 yıllık unutulmuşluğu, önümüzdeki 5 yılda yapacağımız eserlerimizle, hizmetlerimizle hep birlikte telafi edeceğiz.” sözleriyle tamamladı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —