16675,83%-3,15
43,75% 0,00
51,61% 0,05
7001,12% -0,17
11672,32% 0,25
H&M Finans Gayrimenkul'den Anlamlı İftar Programı
Bölgemizin önemli gayrimenkul ve finans sektörlerinden H&M Finans Gayrimenkul Ramazan'ın ilk günü önemli bir iftar yemeğine ev sahipliği yaptı.
Çekmeköy Fasuli Garden'de gerçekleştirilen iftar programına sanat, siyaset ve iş dünyasından önemli konukların yanınsıra birçok STK başkanları da katıldı.
Emlak sektöründe kısa zamanda büyüyerek öncü kuruluşlarından biri haline gelen ve güvenilirlik konusunda herkes tarafından takdirle karşılanan H&M Finans Gayrimenkul ailesi Mehmet ve Hanife Türkoğlu’nun düzenlemiş olduğu iftar programı dostları aynı sofrada birleştirdi.
İftar Programında bir selamlama konuşması yapan Mehmet ve Hanife Türkoğlu, konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. Konuklarda duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.
“Ramazan ayının manevi ikliminde aynı sofrada buluşmanın huzurunu ve bereketini yaşıyoruz. Paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerinden birine daha hep birlikte şahit olduk” diyen konuklar,
“Rabbimiz tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri ve ettiğimiz duaları kabul eylesin. Bu mübarek ayın ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Nazik davetleri ve gönül sofrası için Türkoğlu ailesine teşekkür ediyoruz” dediler.