• BIST 100

    17717,55%-1,52
  • DOLAR

    47,13% 0,13
  • EURO

    53,93% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6092,19% 1,19
  • Ç. ALTIN

    9716,55% 0,28

HİLMİ TÜRKMEN´DEN İSTANBULLULARA 5 YENİ MİLLET BAHÇESİ VE 4 YENİ NEVMEKAN MÜJDESİ!

HİLMİ TÜRKMEN´DEN İSTANBULLULARA 5 YENİ MİLLET BAHÇESİ VE 4 YENİ NEVMEKAN MÜJDESİ!

Üsküdar, Babalar Günü´nde tüm çocukların en büyük kahramanı babaların katılımıyla yılın ?En Baba Buluşması?na sahne oldu.

HİLMİ TÜRKMEN´DEN İSTANBULLULARA 5 YENİ MİLLET BAHÇESİ VE 4 YENİ NEVMEKAN MÜJDESİ!

Üsküdar, Babalar Günü´nde tüm çocukların en büyük kahramanı babaların katılımıyla yılın ?En Baba Buluşması?na sahne oldu. Üsküdar Belediyesi tarafından, Boğaz´ın en güzel manzarasına sahip, İstanbul´un en gözde millet bahçesi olan Nakkaştepe Millet Bahçesi´nde gerçekleştirilen buluşmada, babalar, çocukları ve aileleriyle birlikte doğayla iç içe eğlenceli bir gün geçirdi.

Tebessüm Kahvesi´nin mimarı down sendromlu çocuklar, Engelsiz Yaşam Merkezi´nde eğitim gören engelli çocuklar ve Bilim Merkezi´ndeki dahi ve yaratıcı çocuklar da babalarıyla birlikte, buluşmanın başrol oyuncusu oldu. Çocukların hayatlarının kahramanı olan babalar, etkinliğin çok özel sürprizleriyle unutulmaz bir Babalar Günü yaşadı.

Hilmi Türkmen:

?İstanbul´a 5 millet bahçesi, 4 Nevmekan daha geliyor?

Üsküdar Belediyesi olarak en özel günlerde imza attıkları etkinliklerle 7´den 70´e tüm İstanbulluları bir araya getirdiklerini, Nakkaştepe Millet Bahçesi´nde Babalar Günü´ne özel düzenledikleri yılın ?En Baba Buluşması? ile de çocukların ilk kahramanı olan babalara, çocuklarıyla birlikte doğanın içinde unutulmaz bir Babalar Günü yaşattıklarını vurgulayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, etkinlik sırasında yaptığı konuşmada, İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım´ın öncülüğünde, yeni yapılacak 5 millet bahçesi ve 4 Nevmekan´ın daha müjdesini verdi. Türkmen şunları söyledi:

?Türkiye´nin örnekle gösterilen millet bahçesi olan Nakkaştepe Millet Bahçesi´nde gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle, çocuklarımızı babalarıyla buluşturmanın ötesine geçtik. Belediyemizin en önemli projelerinden biri olan Nakkaştepe Millet Bahçesi´nin İstanbulluları bir araya getiren geniş ölçekli etkinlikler için ne kadar uygun bir atmosfer sunduğunu da gösterdik. Yeni yapacağımız projeler arasında yer alan 5 millet bahçesi, 4 farklı Nevmekan ile tüm İstanbulluları buluşturduğumuz etkinliklerimizi giderek genişleteceğiz. Sayın Binali Yıldırım öncülüğünde şehrimize kazandıracağımız yeni projelerimizle, Üsküdar´ı sadece İstanbulumuzun değil, Türkiye´nin kültür ve sanat merkezine dönüştüreceğiz.?

Hilmi Türkmen:

?Babalar, dünyaya gelen her çocuğun ilk kahramanı!?

Hilmi Türkmen, Babalar Günü etkinliğine ilişkin şu ifadelerde bulundu:

Çocukların gözlerinde kahraman olan babalar, onların en kıymetlileri aynı zamanda? Bugün gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğin yılın ?En Baba Buluşması? olmasını, etkinliğimizin başrol oyuncusu olan Tebessüm Kahvesi´nin mimarı down sendromlu çocuklar, Engelsiz Yaşam Merkezi´nde eğitim gören engelli çocuklar ve Bilim Merkezi´ndeki dahi ve yaratıcı çocukların katılımıyla destekledik. Her koşulda hayata karşı dik durmayı ve mücadele etmeyi başaran çocuklarımıza, babalarıyla birlikte çok özel sürprizler yaşattık. Üsküdar Belediyesi Başkanı ve bir baba olarak bu etkinlik sayesinde onların yüzlerindeki gülümsemeye şahit olmaktan ötürü mutluluk duyuyorum. Dünyaya gelen her çocuğun ilk kahramanı olan babaları, başlarından eksik olmasın.?



Heybeliada Ruhban Okulu İle İlgili Tartışmalara Bir Açıklamada Sabri Şenel'den Geldi

Geleceğin Siyasetçisinden TBMM'ne Ziyaret

Çekmeköy MHP Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Çekmeköy AK Parti'den Anlamlı Ziyaret

15 Temmuz'da Ümraniye’de Binlerce Kişi Tek Yürek Oldu

ÜTED, 15 Temmuz Ruhunu Şehitler Köprüsü’nde Yaşattı

Başkan Taha Sarıcaoğlu'dan 15 Temmuz Mesajı

Çekmeköy'de Şehitler Taşdelen Hacı Yusuf Cebir Camii’nde Dualarla Yâd Edildi

Üsküdar AK Parti Ailesi Piknikte Buluştu

Salim Çetinkaya'nın Mutlu Günü

Çekmeköy Belediyesi'nin ‘Mahallemde Şenlik Var’ Etkinlikleri Sürüyor

Sancaktepe AK Parti'den Piknik Şöleni

EBRU AÇIKGÖZ: HAT SANATI MANEVİ BİR YOLCULUKTUR

BAŞKAN YILDIRIM AKİT TV’DE SORULARI YANITLADI, PROJELERİ ANLATTI

VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKAN CEVAPLIYOR PROGRAMI ATAKENT MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ

ÇEKMEKÖY AKADEMİ’DEN LGS’DE BÜYÜK BAŞARI

Çekmeköy'de ‘Mahallemde Şenlik Var’ coşkusu

Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Osman Nuri Taşkın'dan 15 Temmuz Mesajı

MECLİS ÜYESİ CEMİL ÖZDEMİR: “ÇEKMEKÖY’DE SOSYAL BELEDİYECİLİK, ZAMLA DEĞİL ADALETLE OLUR”

MAHALLEMDE ŞENLİK VAR BAŞLADI

ÇEKMEKÖY’DE MUHARREM AYININ BEREKETİ MAHALLELERE TAŞINDI