Tarih: 10.09.2024 12:56

Haydar Arslan'dan Eğitim Politikasına Eleştiri

Facebook Twitter Linked-in

Haydar Arslan'dan Eğitim Politikasına Eleştiri 

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Haydar Arslan 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı münasebetiyle İlçe merkezinde bir basın açıklamasında bulundu. 

Partililerin de iştirâk ettiği programda 22 yıllık AK Parti hükümetinin Eğitim Politikasını eleştiren Arslan, bugün gelinen noktanın geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz açısından çok vahim bir tablo olduğunun altını çizdi.

Hükümetin 22 yıllık iktidarında kaç tane bakan değiştiğini ve her gelen bakanın bir öncekinin icraatlarını eleştirerek yapılanların yanlış olduğunu kendilerinin de ifade etmeleri durumun ne kadar kötüye gittiğinin bir göstergesi olduğunu dile getirdi.

Bugün eğitimin içinden çıkılmaz hale geldiğini de ifade eden Arslan, okullara ayılan bütçenin çok yetersiz olduğunu, okulların temizlik giderlerini ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak için okul yöneticilerinin çok zorlandıklarını ve mecburen alternatif yollar aradıklarını söyleyerek, başka yerlere ayrılan büyük bütçelerin neden buralara verilmediğini belirterek, eğitim ve öğretime yeterli önem verilmediğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —