Gülay Konserine Üsküdarlılardan Yoğun İlgi

Gülay Konserine Üsküdarlılardan Yoğun İlgi

Üsküdar Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Türk Halk ve Pop Müziği'nin güçlü sesi sanatçı Gülay Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.

Yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşen konseri izlemek isteyenler boş koltuk bulmakta zorlandı.

Sanatçı sevilen şarkılarının yanı sıra Neşet Ertaş'tan türkülerde söyledi. "Cahildim Dünyanın Rengine Kandım" türküsünü mükemmel ses performansı ile söyleyerek izleyicilerden büyük alkış aldı.

Üsküdar Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında ikinci konserini verdiğini belirten sanatçı Gülay, Başkan Hilmi Türkmen'e teşekkürlerini iletti.

Başkan Hilmi Türkmen gecenin sonunda sanatçı Gülay’a çiçek takdim ederek "Bu sezona güzel başladık. Salonlarımız tıklım tıklım doluyor. Yıllardır duruşu, sesi, şarkıları, güzelliği ve hanımefendiliği ile sevenlerinin gönlünde taht kurmuş değerli sanatçımız Gülay Hanım’ı tüm İstanbullularla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün burada, sanat eserlerinin aradan yıllar geçse de değerini her zaman koruduğunu hep birlikte gördük. Hanımefendinin unutulmayan şarkılarına birlikte eşlik ettik. Böyle değerli eserlerin ülkemize kazandırılmasını diliyorum" dedi.

Dillerden düşmeyen 'Sen Gelmez Oldun', 'Cesaretin Var mı Aşka', 'Ellerini Çekip Benden' gibi bestelerin sahibi sanatçı Gülay, 'Cesaretin Var mı Aşka' şarkısını yoğun istek üzerine iki kez söylerken salonda izleyenlerin tek bir ağızdan sanatçıya eşlik etmesi unutulmaz anlar yaşattı.