GENÇLER ÜMRANİYE´DE OTURUYOR AMA ÜMRANİYE´DE YAŞAMIYOR

                 GENÇLER ÜMRANİYE´DE OTURUYOR AMA ÜMRANİYE´DE YAŞAMIYOR

CHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Cafer Aktürk Dudullu Spor Kulübünün tesislerine ziyarette bulundu.

Cunhuriyet Halk Partisi Ümraniye Belediye Başkan adayı olan Cafer Aktürk, dün akşam vakitlerinde gerçekleştirdiği ziyarette kulüp üyelerine ve katılım sağlayan kişilere projelerini anlatıp destek istedi.

Konuşmasında Dudullu da uyuşturucu kullanımının yüksek olduğunu bahseden Aktürk, gençlerin iş sahibi olmadıkları için bu batağa düştüğünü ve gençlerimize iş imkanlarının sağlanması halinde bu uyuşturucu batağından kurtulabilceklerini söyledi. Aktürk ayrıca,"Gençlerimizi bu uyuşturucu belasından kurtaracak panzehirlerden bir tanesi spor ve gençlerimizi oraya çekmemiz lazım. Ciddi yetenekler var ama bunun için yalnızca futbol değil amatör spor kulüpleri olarak düşünmek ve ona göre destek olmak lazım" dedi.

Aktürk, amatör kulüplerin desteklenmesini söylerken tek şartının Fenerbahçeyi yenmemek olduğunu çünkü kendisinin Fenerbahçe taraftarı olduğunuda sözlerine ekledi. 

Ümraniye´de yaşayan gençlerin sıkıntılarından bahseden Aktürk,"Ümraniye´de ki gençlerin genel davranışı şu Ümraniye´de otruyorum ama Ümraniye´de yaşamıyorum. İyi bir şey değil yani bundan sonra şunu demesi lazım Ümraniye´de oturuyorum ve Ümraniye´de yaşıyorum noktasına getirmemiz lazım"dedi.

Ümraniye´nin sorunlarının tartışıldığı ziyarette Aktürk, konuşmasını katılım sağlayanlardan aldığı sorularla tamamladı.