Tarih: 10.03.2019 13:25

Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, ?Ataşehir´e İsmail Erdem yakışır?

Facebook Twitter Linked-in

Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, ?Ataşehir´e İsmail Erdem yakışır?

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Kars, Ardahan ve Iğdırlılar ile bir araya geldi. Hemşehri buluşmasına katılan Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, ?Ataşehir´e bu kadar yıllık kayıptan sonra tecrübe yakışırdı. İsmail Erdem Başkanımızı İnşallah 1 Nisan itibariyle Ataşehir´in Belediye Başkanı olarak göreceğiz? dedi.

Zübeyde Hanım Öğretmenevi´nde gerçekleşen hemşehri buluşmasına Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem ile Ataşehir´de yaşayan Karslı, Iğdırlı ve Ardahanlı vatandaşlar katıldı.

?Ataşehir´e tecrübeli bir belediye başkanı yakışırdı?

Hemşehri buluşmasında konuşan Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, ?Ataşehir´e bu kadar yıllık kayıptan sonra tecrübe yakışırdı. Tecrübeli bir belediye başkanı yakışırdı. O yüzden teşkilatımızın isteği ve Sayın Cumhurbaşkanımızın olurları ile aday olan İsmail Erdem başkanımızı, İnşallah 1 Nisan itibariyle Ataşehir´in Belediye Başkanı olarak göreceğiz. Değerli başkanım, biz hep beraber 31 Mart´ta Ataşehir´in arkasında durmak adına, Ataşehirlilerin hizmetinde olmak adına, buradaki insanları AK belediyecilikle tanıştırmak, hizmet kervanına katabilmek için desteğimizi sonuna kadar devam ettireceğiz? dedi.

?Sancaktepe´de bırakmış olduğumuz hizmet çizgisini de burada devam edeceğiz?

Sancaktepe´de bıraktıkları hizmeti Ataşehir´de de devam ettireceklerinin altını çizen Başkan İsmail Erdem, ?Sancaktepe´de eserler bıraktık, gönüller yaptık. Hayırlı dualarla ayrıldığımıza inanıyoruz. İnşallah 31 Mart´ta komşularımızın teveccühü ile Sancaktepe´de bırakmış olduğumuz hizmet çizgisine burada devam edeceğiz. Ben bugün bizimle olan bakanımıza teşekkür ediyorum, şerefler verdiler. Saygı değer komşularımıza da 31 Mart´tan sonra hizmetkârları olacağımı beyan ediyorum? şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —