• BIST 100

    10647,91%-0,31
  • DOLAR

    32,62% -0,25
  • EURO

    34,99% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2450,26% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45

EMEKLİLER İÇİN YEPYENİ BİR YAŞAM ALANI

EMEKLİLER İÇİN YEPYENİ BİR YAŞAM ALANI

Çekmeköy Belediyesi, kafe ve kitap okuma alanlarıyla emekli vatandaşların keyifli ve kaliteli zaman geçirebileceği Emekliler Lokali’nin temel atma töreni gerçekleştirdi.


EMEKLİLER İÇİN YEPYENİ BİR YAŞAM ALANI

Çekmeköy Belediyesi, kafe ve kitap okuma alanlarıyla emekli vatandaşların keyifli ve kaliteli zaman geçirebileceği Emekliler Lokali’nin temel atma töreni gerçekleştirdi.

İlçeye yeni sosyal donatı alanları kazandırmaya devam eden Çekmeköy Belediyesi, Hamidiye Mahallesi’nde bulunan Mecidiye Parkı’nda yer alacak Emekliler Lokali’nin temel atma törenini gerçekleştirdi. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ev sahipliğinde düzenlenen temel atma törenine; Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, CHP İl Başkan Yardımcısı Sinan Öztürk Karaca, CHP İl Başkan Yardımcısı Hülya Özdemir, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, Emekliler Lokali Bağışçısı Kayabey Kaya, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Emekli vatandaşların keyifli vakit geçirmeleri amaçlanarak 250 m2 alan üzerine tasarlanan Emekliler Lokali, açık ve kapalı alanlarıyla 120 vatandaşa aynı anda hizmet verecek kapasitede olacak. Modern ve emeklilerin kullanımına uygun olarak dizayn edilen, kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan Emekliler Lokali’nde; Teras alanı, mescitler, lavabolar, mutfak, kafeterya, kadın ve erkekler için ayrı okuma odaları ile oturma odaları ve kütüphane bulunacak. Ayrıca lokalde emekli vatandaşlar için özel kültür sanat programları, atölyeler ve danışmanlık hizmetleri verilecek.

EMEKLİLER LOKALİMİZİN İLK HARCINI VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE ATIYORUZ

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Allah’ın izniyle işgalleri de tek tek tahliye ediyoruz. Geçtiğimiz ay burada yıllardır sağlıksız koşullarda hizmet veren ve işgal edilen ucube barakayı yıktık. Mecidiye Parkı’nda hayata geçireceğimiz Emekli Lokalimiz için de ilk harcı hep birlikte atıyoruz. Daha iyi, daha kaliteli bir hizmet herkesin hakkıdır. Siz değerli komşularım her şeyin en güzeline, en iyisine layıksınız. Burada hiç sıkılmadan vakit geçirebileceğiniz tüm olanakları sizlere sağlayacağız. Biliyorsunuz; sosyal tesislerimizde çay, su 5 TL. Ayrıca 5 ayrı yiyecek menüsü seçeneği de var. Bu menüleri de çok uygun fiyatlarla burada sunacağız. Bu özel günümüzde yanımızda olan tüm Çekmeköylü komşularıma, siyasi parti temsilcilerine, yol arkadaşlarıma ve bağışçımız Kayabey Kaya’ya şükranlarımı sunuyorum. Daha yaşanabilir bir Çekmeköy için birlikte el ele, omuz omuza vereceğiz. Çocuklarımıza, gençlerimize güzel bir gelecek inşa edeceğiz Çekmeköy’de. Her şey güler yüzlü Çekmeköy için” dedi.

BÖYLE GÜZEL VE HAYIRLI BİR PROJEYE ORTAK OLMAK ÇOK DEĞERLİ

Emekliler Lokali bağışçısı Kayabey Kaya, ‘‘Yaptığı emekliler lokali hizmetinden dolayı Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’e teşekkür ediyorum. Bu güzel günde hep bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim açımızdan böyle güzel ve hayırlı bir projeye ortak olmak çok değerli. Ben yapılan bu hizmetin mahalleye ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



ÇEKMEKÖY’DE “KENTSEL DÖNÜŞÜM VE DEPREM BİLİNCİ” PANELİ DÜZENLENDİ

MALİ TATİLİN ADI VAR, KENDİ YOK!

BAŞKAN ORHAN ÇERKEZ’DEN ÇEKSİAD’A ZİYARET

ÇEKMEKÖY KENT KONSEYİ’NDE YENİ DÖNEM

BALKANLARDA TÜRK BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKİLDİ BALKAN ŞAMPİYONASINDA ÜMRANİYE FARKI

ÇEKMEKÖY’ÜN ÖZLENEN ORGANİZASYONU “REŞADİYE KİRAZ FESTİVALİ” YILLAR SONRA YENİDEN DÜZENLENİYOR

ÇEKMEKÖY’DE DEV EKRANDA MİLLİ MAÇ HEYECANI

Çekmeköy Belediyesi Kent Konseyinden Kentsel Dönüşüm ve Deprem Bilinci Paneli

EMEKLİLER İÇİN YEPYENİ BİR YAŞAM ALANI

TÜRK KIZILAY YETİM DESTEK PROGRAMI’YLA DEPREM BÖLGESİNDE 532 ÇOCUĞUN YANINDA

ÇOCUK FESTİVALİ’NE BİR HAFTADA 13 BİN KİŞİ

ÇEKMEKÖY’ÜN YENİ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİNİN TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

26 HAZİRAN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE YEŞİLAY’DAN ÇAĞRI: “BİZ SİZİN İÇİN BURADAYIZ.  UYUŞTURUCU MADDE BAĞIMLILIĞINDAN KURTULMAK İÇİN YEDAM’A GELEN ON BİNLERCE İNSAN YAŞAMA YENİDEN TUTUNDU.”

HAYDİ ÇOCUKLAR YAZ SPOR OKULLARINA

Türk Kızılay 146 bin 683 hisse kurban kesimiyle Türkiye dahil 21 ülkede 4,2 milyon ihtiyaç sahibine ulaşacak

ÜMRANİYE'DE KURBAN BAYRAMI SONRASI KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI

ÜMRANİYE'DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE 15 TON ET DAĞITILDI

ASEL’İN AZMİ, SEVGİNİN GÜCÜ

ÜMRANİYE’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

DUYGULANDIRAN BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

Çekmeköy Yeşilay Şubesi Yerel Basına Faaliyetlerini Anlattı