• BIST 100

    10839,72%0,75
  • DOLAR

    49,97% 0,06
  • EURO

    56,02% 0,47
  • GRAM ALTIN

    6263,15% 0,66
  • Ç. ALTIN

    10024,12% 0,42

Efsane Başkan Sabit Karaman Resmen Aday Adayı Oldu

Efsane Başkan Sabit Karaman Resmen Aday Adayı Oldu

Eski Yenidoğan belediye başkanı ve bölgemizin saygın iş adamlarından Sabit Karaman, AK Parti Sancaktepe belediye başkan aday adayı olarak resmi müracaatını Sancaktepe AK Parti ilçe Başkanı Turgay Akpınar'a yaptı.

Efsane Başkan Sabit Karaman Resmen Aday Adayı Oldu

Eski Yenidoğan belediye başkanı ve bölgemizin saygın iş adamlarından Sabit Karaman, AK Parti Sancaktepe belediye başkan aday adayı olarak resmi müracaatını Sancaktepe AK Parti ilçe Başkanı Turgay Akpınar'a yaptı.

Kalabalık bir vatandaş grubu ile ilçe teşkilatına gelen Sabit Karaman burada İlçe Başkanı Turgay Akpınar ile kısa bir görüşmenin ardından resmi evraklarını teslim etti. Burada yapılan konuşmalarda ilçe Başkanı Turgay Akpınar, “ değerli başkanım size çıkmış olduğunuz bu hizmet yolunda başarılar diliyoruz. Partimize olan teveccühden son derece mutluyuz. İnşaallah süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız kimi takdir ederse onun etrafında kenetlenerek çalışıp yeniden İstanbul'u ve Sancaktepe'de AK Parti bayrağını dalgalandıracağız. Sizin gibi değerli başkanlarımıza ihtiyacımız var. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.

Sabit Karaman ise yaptığı konuşmada, “Siz değerli bir başkanımızla çalışmak bize onur ve şeref vermektedir. Allah kısmet eder ve nasip ederse Yenidoğan belediye başkanı olarak görev yaptığımız süre içindeki özverili çalışmalarımıza daha fazla bir gayret ve özveri ile devam edeceğiz ve Sancaktepe'de AK Parti bayrağını kaldığı yerden burçlarda dalgalandıracağız. Hep birlikte elele çalışacağız” dedi. 

Hatıra fotoğrafı çekimlerinin ardından Sabit Karaman ve beraberindekiler partiden ayrıldılar.



Başkan Ormancı'dan Teşekkür Mesajı

Başkan Ormancı'dan Teşekkür Mesajı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı eğitim çalıştayı düzenledi

CHP Çekmeköy'den Cumhuriyet Yürüyüşü

Çekmeköy'de Anlamlı Bir Dernek Açıldı

Çekmeköy AK Parti'den Vatandaşlara Destek Sürüyor

TÜSEKON GENEL BAŞKANI MURAT TEKİN'DEN TEŞEKKÜR..

MİSİAD ÜSKÜDAR ŞUBE BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU'DAN 29 EKİM MESAJI

ÜMRANİYE’DE ORGANİK ATIKLAR DOĞAYA KAZANDIRILIYOR

BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A “İSTANBUL’DA YILIN BELEDİYE BAŞKANI” ÖDÜLÜ

Tüsekon Başkanı Murat Tekin Başkan'a Büyük Destek

ÜMRANİYE AK PARTİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Sancaktepe AK Parti Mevlana Mahallesi İrtibat Bürosu Açıldı

Serkan Çelikel'e Sivas'ın Enleri Ödülü

Türkiye Diyanet Vakfı Çekmeköy Şubesi Kadın Kollarından “Bir Oyuncak Bir Umut” Projesi

KAYA ÇARDAK, TOKAT TANITIM GÜNLERİ’NDE HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

ÇEKMEKÖY GİRESUNLULAR DERNEĞİ’NDEN İSTİŞARE TOPLANTISI

ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya Ankara Valisi Canbolat’ı Makamında Ziyaret Etti

Sancaktepe AK Parti'den İstişare Toplantısı

Anadolu’nun Yöresel Lezzetleri ve Kadın Emeği Çekmeköy’de Buluştu!

Başkan Kızılkaya'dan Elmalıkent Muhtarına Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir: “Vatandaşımızın her türlü talebine değer veriyoruz”