• BIST 100

    17949,50%-1,45
  • DOLAR

    45,54% 0,25
  • EURO

    53,07% -0,14
  • GRAM ALTIN

    6664,50% -1,89
  • Ç. ALTIN

    10637,10% -2,10

Dr. Şadi Yazıcı, Gazze’deki insanlık dramına sessiz kalanlara sert tepki gösterdi

Dr. Şadi Yazıcı, Gazze’deki insanlık dramına sessiz kalanlara sert tepki gösterdi

Başkan Yazıcı, “Gazze’de insanlık dramı işlenirken ses çıkartmamaları, bulundukları makamlardan ve kürsülerden insan olarak bir refleksle sadece tavrını ortaya koymaktan bile aciz olan insanlarla aynı kategoride olmaktan utanç duy

Dr. Şadi Yazıcı, Gazze’deki insanlık dramına sessiz kalanlara sert tepki gösterdi


Dünya Gönüllüler Günü münasebetiyle Tuzla’da 300 kent gönüllüsü kadınla bir araya gelen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Gazze’de insanlık dramı işlenirken ses çıkartmamaları, bulundukları makamlardan ve kürsülerden insan olarak bir refleksle sadece tavrını ortaya koymaktan bile aciz olan insanlarla aynı kategoride olmaktan utanç duyuyorum. Gönüllülüğü her noktada yapacağız, insanın en büyük hakkı yaşama hakkının elinden alınmasının hep birlikte karşısında olacağız” dedi.

Tuzla’da 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ve Tuzla Kent Konseyi’nin iş birliğinde gönüllülüğün değerini vurgulamak ve iyiliğin yayılan gücünü anmak amacıyla yaklaşık 300 gönüllü kadın bir araya geldi. Programda, gönüllülüğün her alanda yapılması gerektiğini ifade eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Caretta carettalar veya fok balıkları için kutuplara gitmeye çalışanlar ve maalesef sokak hayvanları için kendini yerden yere atanların Filistin'de, Irak'ta Suriye'de 2 milyon insan öldürülürken hiçbir şey yapmamaları, Gazze’de insanlık dramı işlenirken ses çıkartmamaları, bulundukları makamlardan ve kürsülerden insan olarak bir refleksle sadece tavrını ortaya koymaktan bile aciz olan insanlarla aynı kategoride olmaktan utanç duyuyorum. Gönüllülüğü her noktada yapacağız, insanın en büyük hakkı yaşama hakkının elinden alınmasının hep birlikte karşısında olacağız” şeklinde konuştu.

“GÖNÜLLÜLÜĞÜ HER NOKTADA YAPACAĞIZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı şunları ifade etti:

“Başkaları için çalışabilmek insana özgüdür, evrensel değerdir. Evrensel değerler doğrultusunda bir arada bulunmak lazım. Bunu çifte standart yapanların yüzüne vurmak lazım. Liberalizmle beraber dünyada haykırarak her yere evrensel değerleri pompalamaya çalışan gönüllülükle başka insanlara ve çevreye ve hayvanlara saygı duyduğunu ifade eden başta liberalizm olmak üzere birçok felsefenin bugün Filistin meselesinde çöktüğünü görüyoruz. Caretta carettalar veya fok balıkları için kutuplara gitmeye çalışanlar ve maalesef sokak hayvanları için kendini yerden yere atanların Filistin'de, Irak'ta Suriye'de 2 milyon insan öldürülürken hiçbir şey yapmamaları, Gazze’de insanlık dramı işlenirken ses çıkartmamaları, bulundukları makamlardan ve kürsülerden insan olarak bir refleksle sadece tavrını ortaya koymaktan bile aciz olan insanlarla aynı kategoride olmaktan utanç duyuyorum. Gönüllülüğü her noktada yapacağız, insanın en büyük hakkı yaşama hakkının elinden alınmasının hep birlikte karşısında olacağız.” diye konuştu.


 



Başkan Feyzullah Torlak'tan Basın Açıklaması

Başkan Orhan Çerkez Mahalle Buluşmalarına Devam Ediyor

Mahzuni Şerif Çekmeköy'de Türkülerle Anldı

Başkan Alper Yeğin'den Basına Bilgilendirme

Çekmeköy'de Huzurlu Mahalleler Toplantısı

İstanbul’da aileler, kitaplarla örnek olmak için yarıştı.

Başkan Çerkez'in Kentsel Dönüşüm Toplantıları Devam Ediyor

Başkan Volkan Yılmaz Çekmeköy'de Partililerle Buluştu

Ormancı'dan BBP Çekmeköy İlçe Başkanı Murat Aslan'a Ziyaret

Ormancı'dan İnce'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Çerkez Engelsiz Sevgi Festivalinde Özel Bireylerle Vakit Geçirdi

İnsan Dostu Kaya ve Ormancı Gönüllere Dokunuyor

Esma Tiryakioğlu Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Başkan Çetinkaya'dan Anlamlı Kahvaltı Programı

Çekmeköy Bingöllüler Derneği'nden Siyasi Partilere Ziyaret

Başkan Orhan Çerkez Genç Sporculara Madalya Taktı

Ümraniye AK Parti'de Eski Yeni Kenetlenmesi

Çekmeköy Belediyesi'nden Annelere Özel Konser

Selim Altun, Bahadır Yıldız ve Esma Ekşi'den Anneler Günü Kutlaması

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'ndan Şehitlere Vefa

Reşadiye Mesire Alanına Et Pişirme Yeri Hizmete Girdi