Deva Partisi Ümraniye Belediye Başkan Adayı Faik Eren Basınla Buluştu

Deva Partisi Ümraniye Belediye Başkan Adayı Faik Eren Basınla Buluştu

Deva Partisi Ümraniye belediye başkan adayı Faik Eren ilçe merkezinde yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Programa Deva Partisi Ümraniye ilçe Başkanı Hasan Keleş, başkan yardımcıları Serkan Süslü ve Memiş Kenan ve belediye meclis üyesi adayı Ali Demir ile yerel basın mensupları katıldı.

Programda konuşan ilçe Başkanı Hasan Keleş, "27 aydır hem atanmış ve hem seçilmiş bir ilçe başkanı olarak yönetici arkadaşlarımızla birlikte birçok göreve adam yetiştirmiş bir teşkilat olarak hem ilin hem de genel merkezin takdirlerini almış bir teşkilatız. İlçemizin kurucu yönetim kurulu üyesi Faik Eren kardeşimizi hem ilin hem de genel merkezin takdiri ile belediye başkan adayı olarak açıklamış bulunuyoruz. Arkadaşımız her yönde tecrübeli ve liyakat sahibi bir kişiliğe sahiptir. İnşallah Ümraniye'de güzel sonuçlar alacağız" dedi.

Faik Eren ise konuşmasında Gazetecilerin sorularını cevapladı ve projeleri hakkında kısa bilgiler vererek, en kısa zamanda detaylarını kamuoyu ile de paylaşacaklarını söyledi.

Serkan Süslü ise, “içinizden gelen bir arkadaşınız olarak sizin derdiniz bizim derdimiz. Elimizden geldiğince size destek olamaya gayret edeceğiz. Adaylık belli olduktan sonra ilk toplantıyı sizinle yaptık. Bundan sonra hep sahalarda olacağız” dedi.