ÇEKSİDER’İN YENİ BAŞKANI YÜCEL AYDIN MI OLUYOR?

ÇEKSİDER’İN YENİ BAŞKANI YÜCEL AYDIN MI OLUYOR?

Geçtiğimiz günlerde toplanan ÇEKSİDER yönetim kurulu ve dernek üyeleri yaptıkları istişare toplantısı neticesinde, Dernek Başkanı Veysel Tuna’nın işlerinin yoğunluğu ve sağlık sorunları sebebiyle dernek başkanlığını bırakma kararı alması, bayrağı Sivas’ın saygıdeğer iş insanlarından Yücel Aydın’a devretmesini istemesine karşılık, yönetim kurulu ve diğer üyelerin de buna olumlu bakması ile 21 Kasım’da Çekmeköy natürel salonda gerçekleşmek üzere kongre kararı alındı.

Dernek Başkanlığına aday olan Yücel Aydın toplantıdaki konuşmasında, “Çekmeköy Sivaslılar derneğinde yapılacak genel kurul öncesi çok değerli kanaat önderleri ile istişare toplantısı yaptık ve çok verimli bir toplantı oldu” dedi.

Dernek Başkanı Veysel Tuna ise yaptığı açıklamada, “Çekmeköy Sivaslılar Derneği olarak kongre öncesi yönetim ve Sivas'ın ileri gelen üyeleri ile dernekte istişare toplantısı düzenledik. Toplantı gayet verimli geçti. Tüm katılan kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bu arada şunu da açıklamak istiyorum; derneğimizin onur üyesi değerli iş insanı Yücel Aydın Bey dernek başkan adayımız olmuştur. Şimdiden kendisine başarılar diliyorum. Derneğimiz ve Çekmeköy’ümüz için şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Her daim yanındayız.” Dedi.